Dagens spilforslag og odds: FCK og FCM giver den gas

Spilforslag hver dag

Kamp: FC København – FC Midtjylland
Spilforslag: Over 2,5 mål
Odds: 1,70
Bookmaker: Unibet

 

Spil på over 2,5 mål hos Unibet

 

Klokken 18:00 går det løs, når FC København byder FC Midtjylland op til dans i Telia Parken. De snart detroniserede mestre skal vinde for at holde FC Nordsjælland bag sig, mens de midtjyske ulve har brug for en sejr, hvis de ville ligge pres på Brøndby IF i toppen af tabellen. Begge mandskaber har altså alt at spille for, og det tegner til at blive en rigtig underholdende og ikke mindst målrig kamp. Særligt når man kigger på de to klubbers indbyrdes opgør.

 

Det går sjældent kedeligt for sig

De sidste otte gange, at FCK og FCM har stødt sammen er det endt med fem sejre til løverne og tre til ulvene. I de otte opgør er der blevet scoret intet mindre end 41 mål, hvilket giver et gennemsnit på mere end fem scoringer per kamp. Der er altså ikke den store tvivl om, at københavnerne og midtjyderne har for vane at spille målrige kampe mod hinanden – uanset om det i Telia Parken eller på MCH Arena. Vi har svært ved at se, det skulle være anderledes i aften.

Bubacarr Sanneh og Jakob Poulsen er nemlig brandvarme for gæsterne. Sanneh har scoret syv gange i denne sæson, og det må siges at være imponerende for en midtstopper. Poulsen har været involveret i mere end tyve mål, hvilket betyder, at det her er hans bedste sæson i Superligaen nogensinde. For værterne er det Federico Santander, som man skal holde øje med. Angriberen fra Paraguay står nemlig noteret for otte mål og to oplæg i sine sidste ti ligakampe. Vi føler os overbeviste om, at begge mandskaber kommer på tavlen. En af dem burde også score mindst to mål. Der bliver altså scoret minimum tre gange i Telia Parken.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,70 hos Unibet.

 

bookmaker odds