Dagens spilforslag – Der scores mindst tre gange i Slaget om København

Kamp: FC København – Brøndby IF

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,61

Spilstop: 16. maj kl. 16:00

Bookmaker: Mr Green

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er som altid meget på spil, når rivalerne FC København og Brøndby tørner sammen. Brøndby jagter mesterskabet, mens FC København skal sikre tredjepladsen.

Sæsonens øvrige møder mellem holdene har været ganske ganske underholdende. Vi regner da også med, at det bliver tilfældet denne gang, hvor vi forventer, at der endnu engang scores mindst tre mål i derbyet.

 

Derfor scores der mindst tre gange i kampen

Som nævnt har denne sæsons tre forrige opgør mellem Brøndby og FCK alle været ganske målrige. De to opgør i grundspillet endte begge 2-1 til Brøndby.

Senest holdene mødtes var i slutspillet tilbage i midten af april. Her blev det til en 3-1-sejr til FCK, som slog Brøndby ud af kurs i forhold til mesterskabet.

Sidste weekend kom Brøndby dog tilbage på sporet med en vigtig 3-1-sejr mod FC Midtjylland. Det betyder, at man nu er blot ét point efter de jyske rivaler.

Det er dog ikke blot holdenes indbyrdes kampe, som har været målrige. Det har også været gældende for begges øvrige kampe i slutspillet.

Ser vi på FC København, så er tre mål det laveste, som en af deres kampe har leveret indtil nu. Der har nemlig i snit været fire mål pr kamp i deres syv.

I løbet af Brøndbys syv kampe i mesterskabsspillet har der blot været to, hvor der er blevet scoret færre end tre mål. Dermed ligger de også på over tre mål i snit.

Brøndby har naturligvis også Superligaens topscorer Mikael Uhre, som inden denne runde havde lavet flotte 17 mål.

Vi regner med, at det bliver endnu en målrig slutspilskab for disse to hold, som begge skal bruge de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i FC København – Brøndby IF. Hos Mr Green får man odds 1,61 på dette resultat.

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med Mr Green. Læs mere om kampagnen her.