Dagens spilforslag – FC Midtjylland slår Vejle

Kamp: FC Midtjylland – Vejle BK

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,60

Spilstop: 6. august kl. 20:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter midtugens skuffelse i Champions League-kvalifikationen, skal FC Midtjylland forsøge at rejse sig i Superligaen. Her møder man Vejle, som har fået svær start på sæsonen.

FC Midtjylland har vundet deres seneste to kampe i Superligaen, og kan med andre ord gøre det til tre i streg mod Vejle. Østjyderne har blot hentet et point i de første tre kampe, så der kan meget vel vente dem en hård aften på heden.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

FC Midtjylland havde som nævnt en hård tirsdag aften i Eindhoven. Her scorede hjemmeholdet nemlig hele tre gange i første halvleg og endte med at vinde opgøret med 3-0.

Dermed ser det skidt ud for Bo Henriksens tropper forud for returopgøret i Herning. De kan dog trøste sig med, at det bliver til europæisk gruppespil uanset hvad. Hvis man taber ryger man nemlig over i Europa League-gruppespillet.

Samtidig skal FC Midtjylland naturligvis også have et øje på den hjemlige liga. Her ligger man efter de første tre spillerunder da også på en godkendt andenplads – et point efter Randers.

Det eneste pointtab skete i første spillerunde, hvor man endte med at tabe med 2-1 på hjemmebane til OB. Derefter har man dog hentet sejre mod AaB og senest mod rivalerne Viborg på henholdsvis 1-0 og 2-0.

Nu gælder det så Vejle, der som nævnt har haft det svært. Vejle fik ikke den bedste afslutning på sidste sæson, hvor man trods en fremragende start sluttede som nummer ti af 12 hold.

I år er man desværre for østjyderne fortsat i samme spor. Man tabte nemlig sæsonens første to kampe mod Randers og SønderjyskE med henholdsvis 0-2 og 0-1. Senest blev det så til 2-2 hjemme mod et formsvagt Brøndby-hold, som har mistet mange af sidste sæsons profiler.

Vi regner med andre ord med, at FC Midtjylland kan rejse sig mod Vejle, der så småt begynder at ligne et godt bud på en tidlig nedrykningskandidat.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,60 på dette væddemål.