Dagens spilforslag og odds: Teemu Pukki skyder Finland til tops

Spilforslag hver dag

Kamp: Estland – Finland
Spilforslag: 2
Odds: 2,25
Bookmaker: bet365

 

Odds på Finland-sejr hos bet365

 

Igen i dag er der masser af UEFA Nations League på programmet, og vi har vanen tror fundet et spilforslag, som der i vores optik er god værdi i. Estland skal hjemme på A. Le Coq Arena i Tallinn op imod Finland, og det kunne sagtens ende med en udesejr. Værterne har nemlig tabt fire kampe på stribe med en samlet målscore på 1-6. Gæsterne har derimod snuppet tre sejre i træk med en samlet målscore på 4-0. Den tidligere Brøndby-bomber Teemu Pukki ligner i øvrigt et rigtig godt bud på en matchvinder i aftenens opgør.

 

Teemu Pukki er fyr og flamme

Estlænderne befinder sig i bunden af gruppe to i UEFA Nations League Liga C, da de har tabt 1-0 til både Finland og Grækenland. Derfor skal de nok ikke gøre sig nogen som helst forhåbninger om oprykning i denne sæson. Rent faktisk ligner det mere en nedrykning, da de nok er det dårligst mandskab i gruppen, der har Ungarn som det sidste hold. Selvom de spiller på hjemmebane i aften, så har vi stadig ikke den store fidus til, at de kan snuppe en sejr og tre yderst tiltrængte point.

Finnerne ligner nemlig et mandskab, som vil gøre alt hvad de kan for at rykke op i Liga B. Det går da også ganske godt, da de indtil videre har slået både Ungarn og Estland med 1-0. Derfor fører de gruppe to med maksimumpoint. Teemu Pukki har i øvrigt scoret begge deres mål indtil videre, så der er god grund til at holde øje med ham, da han sagtens kunne komme på tavlen igen i aften. Det er også værd at bemærke, hvis Finland vinder, så er de allerede så godt som sikre på at slutte øverst i gruppen. Der er derfor masser af incitament til at give den fuld gas.

Derfor anbefaler vi at spille på, Finland vinder kampen hos bet365. Det belønnes i skrivende stund med odds 2,25.

 

Odds på Finland-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.