Kamp: Esbjerg fB – HB Køge

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 4. oktober kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Hverken Esbjerg eller HB Køge kan være tilfredse med de ni point, som de hver især har skrabet sammen i løbet af de første ti spillerunder. Derfor har begge hold hårdt brug for tre point, når de mødes på Blue Water Arena i Esbjerg.

Det er et møde mellem to hold, som mildt sagt har svært ved at holde modstanderen fra fadet. Vi regner da også med, at det bliver en målrig affære i det vestjyske, hvor vi får mindst tre mål at se i løbet af denne fredag aften.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Esbjerg var uden sejre i deres første syv kampe, men derefter fulgte to sejre på stribe mod Hobro og Fremad Amager. Sidste runde gik den dog ikke længere, da man tabte 1-0 i Jammerbugt.

HB Køge havde derimod en positiv oplevelse i sidste runde. Her vandt man nemlig for første gang siden første spillerunde. De skete, da man på overraskende vis slog topholdet FC Fredericia med hele 3-0 hjemme i Køge.

Når Esbjerg og HB Køge går på banen er der tale om et møde mellem to hold, som har deres hyr med at holde buret rent. Sejren over Fredericia var også første gang siden første spillerunde, hvor HB Køge holdt modstanderen fra at score.

Ser man på Esbjerg, så det blot lykkedes dem én gang at holde modstanderen fra fadet. Vi mener, at holdenes defensive kvaler kombineret med deres store behov for tre point gør, at vi let kan få en målrig kamp at se i Esbjerg.

Derfor mener vi også, at der bør være gode muligheder for, at vi får mindst tre mål, som det er sket i tre af HB Køges sidste fire kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Esbjerg fB – HB Køge. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette.