Dagens spilforslag og odds: Kongeklubbens kaptajn får endnu et gult kort

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Barcelona – Real Madrid
Spilforslag: Sergio Ramos får et kort i kampen
Odds: 2,25
Units: 3/5
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på Ramos får kort hos Danske Spil

 

Ventetiden er endelig forbi og for første gang i et kvartal skal der spilles El Clasico i Copa del Rey-semifinalerne. Det er altid intenst, når FC Barcelona og Real Madrid mødes, og vi kan simpelthen ikke forestille os, at det skulle blive anderledes i aften på Camp Nou. Særligt kongeklubbens kaptajn plejer at gå til stålet, når han møder catalanerne, hvilket også har resulteret i rigtig mange gule kort. Vi kunne sagtens forestille os, at han bliver præsenteret for endnu en advarsel.

 

Ramos har en hang til ostemadder

Barça måtte nøjes med en enkelt point i lørdags, hvor de mødte Valencia på eget græs. Kévin Gameiro bragte gæsterne i front efter 24 minutter på et fantastisk flot oplæg af Rodrigo Moreno Machado. Efter en halv times tid blev ondt så værre, da Dani Parejo udbyggede føringen fra straffesparkspletten. Lionel Messi ville det dog anderledes, og han fik reduceret fra 11-meter-pletten kort før pausen. Efter lidt mere end en times tid fik den argentinske verdensstjerne så bragt balance i regnskabet med et brag af et langskud.

Kongeklubben havde ikke nogle nævneværdige problemer med at vinde 3-0 over Deportivo Alavés på hjemmebane i søndags. Karim Benzema åbnede målscoringen efter en halv time, mens Vinicius Júnior gjorde det til 2-0 med ti minutter tilbage af opgøret. Dybt inde i overtiden afgjorde Mariano Diaz sagerne med sin scoring til 3-0.

Sergio Ramos har modtaget fire ostemadder i sine sidste ni optrædener for Real Madrid, og vi sætter vores lid til, at han får nummer fem i aften. Han kommer uden tvivl på overarbejde, hvis Lionel Messi bliver sin skade kvit og får lov til at starte inde. Selv hvis argentineren ikke kommer i aktion, er der dog stadig stor sandsynlighed for, at den iltre spanier giver den gas fra start til slut.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sergio Ramos får et kort i kampen til odds 2,25 hos Danske Spil.

 

Odds på Ramos får kort hos Danske Spil

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift