Dagens spilforslag – Dortmund-Schalke 04 bliver en målrig affære

Kamp: Dortmund-Schalke 04

Spilforslag: Over 2,5 mål

Odds: 1,63

Spilstop: 16. maj kl. 15.30

Bookmaker: Mr Green

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Bundesligaen vender tilbage med et brag med Revierderbyet mellem Borussia Dortmund-Schalke 04. Dortmund er med i mesterskabskampen og kun en sejr tæller, hvis de ikke skal tabe terræn til Bayern München. Schalke kæmper med en række andre hold om Europa League-pladser. Der er nærmest garanti for mål, når Dortmund spiller. De har været involverede i adskillige målfester gennem denne sæson.

 

Derfor kommer der mere end 2,5 mål i kampen

Gennem sæsonens første 25 kampe har Dortmund som nævnt scoret mange mål. De har scoret hele 68 mål. Derfor er det ikke overaskende, at der i 21 af deres første 25 kampe har været mere end 2,5 mål. I 12 af deres kampe har Dortmund alene faktisk scoret over 2,5. En anden af årsagerne til de mange målfester med Dortmund som deltager er, at de har haft defensive problemer i et par af deres kampe. Eksempelvis spillede man tre kampe i træk 2-2 i løbet af efteråret.

Som deres mange mål antyder, har Dortmund naturligvis en del offensive strenge at spille på. Her er det ikke overraskende det norske vidunderbarn Erling Braut Håland, som først og fremmest springer i øjnene. Den 20-årige angriber nåede at score ni mål i sine første otte Bundesliga-kamoe, inden ligaen gik på ufrivillig pause. Han får desuden hjælp af stærke offensive kræfter som Thorgan Hazard og Jadon Sancho, som kan fodre Håland fra kanterne.

Schalkes problemer mod topholdene

Schalke 04 har ligeledes været involveret i et par målrige opgør, da 14 af deres kampe er endt med over 2,5 mål. En del af disse kampe vil de nok foretrække at glemme. Her tænkes først og fremmest på to 5-0 nederlag til henholdsvis Bayern München og RB Leipzig. Nederlaget til Leipzig var sågar på hjemmebanen i Gelsenkirchen, hvilket selvsagt er uacceptabelt. Disse nederlag er årsagen til, at Schalkes målscore lyder på 33-36. Sidste sæsons tilsvarende opgør i Dortmund endte med en overraskende 4-2-sejr til gæsterne Schalke 04. Med holdenes statistikker fra denne sæson in mente, mener vi bestemt, at endnu en målfest er sandsynlig i Revierderbyet.

 

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der kommer over 2,5 mål i opgøret mellem Dortmund og Schalke 04. Hos Mr Green får man odds 1,63 på dette resultat.

 

Hvis man er ny spiller hos Mr Green, kan man desuden få odds boost fra odds 4,50 til odds 10,00 på Erling Braut Håland som kampens første målscorer. Få tilbuddet her.