Dagens spilforslag og odds: Tisserand tyr til ulovlige midler

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg
Spilforslag: Marcel Tisserand får et kort i kampen
Odds: 3,50
Bookmaker: 888sport

 

Følg spilforslaget hos 888sport

 

Den sidste ud af de fire tyske pokalkvartfinaler skal spilles i aften klokken 20:45 på Veltins-Arena. Det er et opgør mellem de to traditionsklubber Schalke 04 og Wolfsburg. Der er ingen tvivl om, at hjemmeholdet er favoritter i dette opgør, og det ligner, at udeholdet kommer under pres. Derfor kan det også blive nødvendigt for Wolfsburg at lave nogle frispark i løbet af kampen for at komme ud af Schalke-skruetvingen.

 

Tisserand tager den aldrig med ro

Marcel Tisserand spiller både midtstopper og venstre back for Wolfsburg i denne sæson, og da han tit skifter mellem de to positioner, så har han som regel svært ved at finde kontinuitet i sit spil. Det kan man da også se på både hans præstationer og antal gule kort. Han kan gå fra at spille en fantastisk flot kamp til at spille fuldstændig forfærdeligt i den næste. Derfor kan han godt være svær at blive klog på, men én ting er dog helt sikkert. Han spiller aldrig nogensinde med håndbremsen trukket.

Det er heller ikke ligefrem den konklusion, som man kommer frem til, når man kigger på hans antal kort per kamp. I denne sæson står han noteret for fem gule kort i 15 starter. Fire af dem er kommet i 13 hans Bundesliga-kampe, mens han også har modtaget en ostemad i to DFB Pokal-opgør. Der er altså ikke den store tvivl om, at han spiller til grænsen og nogle gange også over den. Det kommer han med stor sandsynlighed til at gøre igen i denne pokalkvartfinale, hvor der er rigtig meget på spil. Hvis det bliver tifældet, så kommer han også i dommerens sorte bog.

Derfor er dagens fidus, at Marcel Tisserand får et kort i kampen til odds 3,50 hos 888sport.

 

Følg spilforslaget hos 888sport

 

888sport logo