Dagens spilforslag – Scoringer til både Danmark og Tyskland

Kamp: Danmark U21 – Tyskland U21

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 31. maj kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der venter det danske U21-landshold en stor kamp, når de skal møde Tyskland ved kvartfinalerne i U21 EM. Danmark gik videre som gruppevindere, mens tyskerne blev toer i deres gruppe.

Vi regner med, at vi får en glimrende fodboldkamp at se mellem to hold, som var stærke offensivt i gruppespillet. Derfor regner vi også med, at begge mandskaber finder vejen til netmaskerne i dette opgør.

 

Derfor scorer begge hold

Danmarks U21-landshold spillede som nævnt fremragende i gruppespillet, hvor de var ubesejrede. Danmark lagde ud med at levere en større overraskelse ved at slå de franske favoritter med 1-0 på en scoring af Anders Dreyer.

Herefter fulgte en ganske overbevisende 2-0-sejr over Island. Her var det Gustav Isaksen og Mads Bech, som leverede de to mål. Dermed så det yderst fornuftigt ud inden Danmarks sidste gruppekamp mod Rusland.

Her var Danmark da også ganske suveræne, da de efter ti minutter scorede to mål på to minutter ved Jacob Bruun Larsen og Dreyer. Til slut lukkede og slukkede Carlo Holse med sin scoring til 3-0. Dermed sluttede Danmark altså på ni point og en samlet målscore på 9-0.

Vores tyske naboer kom også godt fra start med en 3-0-sejr over de ungarske værter. Her scorede Lukas Nmecha en gang, mens Bote Baku lavede to mål. Herefter fulgte et 1-1-resultat mod Holland, da Nmecha udlignede efter Justin Kluiverts føringsmål.

Tysklands sidste kamp blev dog en skuffelse, da denne endte 0-0 mod Rumænien. Dermed endte Holland, Rumænien og Tyskland alle på fem point. Holland vandt dog gruppen, da de havde scoret flest mål i de tre holds indbyrdes kampe. Tyskland endte med at slutte over rumænerne på grund af deres bedre målscore.

Det bliver selvsagt en svær kamp for Danmark, men vi så i gruppespillet, at tyskerne er til at tale med. Vi regner dog med, at der bliver tale om en tæt kamp, hvor vi ender med at få begge hold på tavlen og forhåbentlig også får Danmark videre til semifinalerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Danmark U21 og Tyskland U21. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette væddemål.