Dagens spilforslag – Sikker dansk sejr i gruppefinalen

Kamp: Danmark – Argentina

Spilforslag: Danmark vinder med mindst otte mål (Danmark -7,5)

Odds: 1,75

Spilstop: 19. januar kl. 20:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark og Argentina har begge vundet deres første to kampe i Gruppe D mod Bahrain og DR Congo. Det vil sige, at de to nationer nu mødes i en direkte kamp og førstepladsen.

Denne har særdeles stor betydning, da det vil betyde, at man får fire og ikke to point med sig over i mellemrunden. Som tilfældet var det i de to førstegruppekampe, så er Danmark igen storfavoritter mod Argentina.

Vi regner da heller ikke med, at de forsvarende verdensmestre fra Danmark kommer i de store problemer mod Argentina til trods for, at de er gruppens næstbedste hold.

 

Derfor vinder Danmark med mindst otte mål

Danmark har endnu ikke haft behov for at spille sig ud ved dette VM. Det kommer som nævnt for formentlig heller ikke til at blive tilfældet mod argentinerne.

Argentina gjorde det faktisk udmærket ved VM i 2019. Her spillede man blandt andet uafgjort med Ungarn, som vel at mærke sluttede som nummer to i Argentinas gruppe.

Ved dette VM lagde man ud med at slå DR Congo med 28-22. Derefter blev Bahrain besejret med 24-21 og billetten til mellemrunden sikret. Den sidste af de to kampe var endda uden holdets helt store stjerne – bagspilleren Diego Simonet.

Simonet sad ude mod Bahrain, da han under kampen mod Congo havde sprængt en trommehinde. Det skulle ifølge TV2s oplysninger holde ham ude af kampen mod Danmark.

Det er selvsagt ikke noget, som er med at gøre Argentinas chancer større. Vi regner derfor, at selv et dansk hold, som fortsat spiller med let trukket håndbremse bør være i stand til at slå Argentina på overbevisende vis.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder med mindst otte mål (Danmark -7,5). Hos Bet365 får man odds 1,75 på dette væddemål.

Husk at du kan livestreame kampen gratis hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Danmark – Argentina.