Dagens spilforslag og odds: Dame N’Doye gør det onde ved Brøndby

Spilforslag hver dag

Kamp: Brøndby IF – FC København
Spilforslag: Dame N’Doye scorer i kampen
Odds: 2,90
Units: 2/5
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på N'Doye scorer hos Danske Spil

 

Der bliver altid gået til stålet, når Brøndby IF og FC København mødes i New Firm. Vi forventer meget mere af samme skuffe, når Martin Retov og Ståle Solbakken støder sammen på Vilfort Park i dag klokken 16:00. Værterne skal sætte deres lid til den brandvarme polak Kamil Wilczek. Gæsterne skal derimod satse på, at deres senegalesiske striker Dame N’Doye får netmaskerne til at blafre. Umiddelbart hælder vi mest til sidstnævnte. Han er nemlig sprængfyldt med selvtillid og sikrede sejren over OB i søndags.

 

N’Doye er uhyre farlig

De blå-gule fra Vestegnen fik på mirakuløs vis et point på Right to Dream Park mod FC Nordsjælland for en uge siden. De var ellers presset helt i bund det meste af kampen, men til allersidst dukkede Mikael Uhre op og scorede til 1-1. Derved kan de stadig drømme om bronze. Der er dog tre point op til OB, så der skal helst sættes point ind på kontoen mod deres ærkerivaler i dag. Skal den mission lykkedes, må de håbe deres polske målmaskine kan passere Jesse Joronen i FCK-buret.

Holdet fra hovedstaden buldrer bare derudaf, og det ligner mere og mere, at de kommer til at vinde det danske mesterskab i denne sæson. Der er således fem point ned til FC Midtjylland på andenpladsen, hvilket vil sige, at de godt kan nøjes med en pointdeling i dag. Ståle Solbakken vil nok gå en smule defensivt til værks og håbe på at score via en omstilling og/eller en standardsituation. Vores absolut bedste bud på en potentiel målscorer er Dame N’Doye. Særligt fordi Robert Skov stadig døjer en smule med den skade som han pådrog sig for et par uger siden.

Derfor anbefaler vi at spille på, Dame N’Doye scorer i kampen til odds 2,90 hos Danske Spil.

 

Odds på N'Doye scorer hos Danske Spil

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift