Dagens spilforslag og odds: Conte og co. kommer tilbage på sejrssporet

Spilforslag hver dag

Kamp: Watford – Chelsea
Spilforslag: 2
Odds: 1,64
Bookmaker: NordicBet

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

Watford har været inde i elendig periode på det seneste. De har således tabt seks ud af deres sidste ti kampe, mens to er endt uafgjort og to er blevet vundet med en samlet målscore på 10-16. Man skal endda helt tilbage til Boxing Day for at finde deres sidste sejr i Premier League. Her vandt de 2-1 over Leicester på hjemmebane. Chelsea tabte i onsdags med hele 0-3 til Bournemouth hjemme på Stamford Bridge. Antonio Conte og co. vil derfor hurtigst muligt tilbage på sejrssporet.

 

Dårligste hjemmehold i hele ligaen

The Hornets har mildest talt været elendige hjemme på Vicarage Road i denne sæson, hvor det er blevet til tre sejre, fire uafgjorte og fem nederlag med en samlet målscore på 16-25. Det betyder, at de blot har hentet 13 ud af deres 27 point på eget græs, hvilket sammen med West Bromwich Albion og Newcastle er dårligst af samtlige mandskaber i Premier League. The Blues har derimod været i rigtig god form på fremmed græs i denne sæson, hvor de har vundet syv, spillet tre uafgjort og tabt to med en samlet målscore på 24-9. Derfor er de det næstbedste udehold i ligaen efter mægtige Manchester City, som har hentet 31 point. Der er altså rigtig mange ting, der tyder på, at det ender med en udesejr i aften.

Den eneste Watford-sejr på hjemmebane over Chelsea ligger helt tilbage før årtusindeskiftet. Det var nemlig den 18. september 1999, hvor det blev til en 1-0-sejr. Siden da har The Blues vundet tre, mens to er endt uden vinder med en samlet målscore på 8-4 i Chelseas favør. Når man kigger på de to mandskabers formkurver samt deres indbyrdes opgør, kan der ikke være den store tvivl om, at værdien ligger i at oddse på The Blues vinder over The Hornets.

Derfor anbefaler vi at spille på, Chelsea vinder kampen til odds 1,64 hos NordicBet.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet