Dagens spilforslag – Begge hold scorer i London-opgør

Kamp: Chelsea – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,88

Spilstop: 23. januar kl. 17:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Chelsea og Tottenham får set en del til hinanden for tiden. Dette er nemlig det tredje møde mellem de to London-klubber på under tre uger. Senest var der de to Liga Cup-semifinaler, som begge blev vundet af Chelsea.

Spurs har dog haft en succesoplevelse siden da. I midtugen hentede de nemlig tre point i Leicester på særdeles dramatisk vis. Samtidig har det haltet lidt for Chelsea i ligaen på det sidste.

Det er især i defensiven, at det har været problemer for begge mandskaber. Vi regner da også med, at det ender med, at begge hold får scoret i denne kamp.

 

Derfor scorer begge hold

Chelsea har været igennem en svær periode i Premier League. Deres seneste syv kampe har således blot resulteret i én sejr. Senest måtte man nøjes med et point i Brighton.

Det eneste lyspunkt har været, at man har spillet sig i Liga Cup-finalen. Det skete som nævnt efter to semifinaler mod dagens modstander Tottenham.

Spurs har gjort det fremragende i ligaen under Antonio Conte. De har faktisk endnu ikke tabt en ligakamp under den italienske træner. Det er blevet til seks sejre og tre uafgjorte.

Spurs var i midtugen faretruende tæt på et nederlag, men det blev afværget, da to mål af Steven Bergwijn i dyb overtid sikrede en 3-2-sejr mod Leicester.

Spurs har ellers været ret så svære at score mod i Premier League. Kampen mod Leicester var blot anden gang, hvor man lukkede mere end et mål ind i Premier League under Conte.

Det gjorde de dog også i det første Liga Cup-opgør mod Chelsea, hvor man tabte med 0-2 på Stamford Bridge. Vi tror da også, at Chelsea endnu engang finder vejen til netmaskerne mod Spurs, som dog også bør have gode muligheder for at få scoret deres gode form taget i betragtning.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Chelsea og Tottenham Hotspur. Hos Marathonbet får man odds 1,88 på dette.