Dagens spilforslag – Fulham får dødsstødet af Chelsea

Kamp: Chelsea – Fulham

Spilforslag: Chelsea vinder 1. halvleg

Odds: 2,10

Spilstop: 1. maj kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Chelseas fine resultater under Thomas Tuchel fortsatte med et uafgjort resultat i Champions League-semifinalen i Madrid. Nu gælder det Premier League, hvor man er på jagt efter en placering i top fire.

Der er også pres på dagens modstander Fulham, som har fem kampe til at hente syv point på Brighton. Vi regner dog med, at det bliver Chelsea, som får en god start på kampen.

 

Derfor vinder Chelsea 1. halvleg

Chelsea har spillet 22 kampe under Thomas Tuchel og blot tabt to. Den ene var som bekendt Champions League-kvartfinalen mod Porto, som ikke endte med at få konsekvenser.

Det andet nederlag kom mod West Bromwich i kampen, som blev stærkt præget af det røde kort, som Thiago Silva modtog kort efter Christian Pulisic’ scoring til 1-0.

Chelsea har under Tuchel været gode til at score i første halvleg og derefter haft den defensive styrke til at holde modstanderen fra fadet.

Chelsea har vundet fem af deres sidste ti kampe i Premier League. Her har de vundet første halvleg i samtlige fem. Senest dette skete var i 1-0-sejren mod West Ham, hvor Timo Werner scorede kort inden pausen.

Fulham har ikke vundet siden den imponerende 1-0-sejr på Anfield tilbage i starten af marts. Siden dengang er det faktisk blot blevet til ét point.

Fulham lider under, at de har haft et hårdt kampprogram i denne periode, hvor de mødte Manchester City, Leeds, Aston Villa, Wolverhampton, Arsenal og senest Tottenham.

Sæsonens første kamp mellem disse lokalrivaler sluttede med en 1-0-sejr til Chelsea på en scoring af Mason Mount med omkring ti minutter igen. Det var dog umiddelbart efter fyringen af Lampard, og nu er situationen i Chelsea som bekendt en helt anden.

Vi tror, at Chelsea denne gang kommer bedre fra start og ender med at vinde første halvleg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder 1. halvleg mod Fulham. Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette væddemål.