Dagens spilforslag og odds: Spurs kommer tilbage på sejrssporet

Spilforslag hver dag

Kamp: Brighton & Hove Albion – Tottenham Hotspur
Spilforslag: 2
Odds: 1,79
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Spurs-sejr hos NordicBet

 

Både Brighton & Hove Albion og Tottenham Hotspur er inde i en mindre krise på nuværende tidspunkt. The Seagulls har således ikke smagt sejrens sødme i deres sidste fire forsøg, mens Tottenham Hotspur har tabt tre kampe i træk. Nu mødes de to mandskaber så på Amex Stadium, og der kommer helt sikkert smæk for skillinge, da begge hold vil gøre alt for at få tre tiltrængte point. Vi tror dog mest på udeholdet i dette opgør, da hjemmeholdet simpelthen er så skidt kørende, at vi har svært ved at se dem få vendt skuden.

 

Spurs er pisket til sejr

Hjemmeholdet startede Premier League-sæsonen ud med at tabe 2-0 på fremmed græs til Watford. Derefter fik de deres første og eneste sejr mod Manchester United på eget græs, da de på højst overraskende vis formåede at vinde 3-2. Siden da har de måtte se sig slået med 1-0 af Liverpool på Anfield, mens de har spillet 2-2 med både Fulham og Southampton. I Carabao Cuppen skulle de også møde The Saints. Her sørgede Charlie Austin med sin sene scoring for en 0-1-sejr til danserklubben.

Udeholdet startede med at snuppe tre sejre på stribe mod henholdsvis Newcastle, Fulham og Manchester United. Siden da har der dog ikke været særlig meget at smile over i Nordlondon. De har nemlig tabt med 2-1 til både Watford, Liverpool og Inter, hvilket må siges at være skuffende. Der er ikke den store tvivl om, at The Lilywhites bliver nødt til at komme tilbage på sejrssporet hurtigst muligt, hvis de ikke vil blive sat af i tabellen. Vi tror, at Christian Eriksen og co. snupper sejren og tager tre tiltrængte point på Amex Stadium. Fire pointtab på stribe vil simpelthen være uacceptabelt.

Derfor anbefaler vi at spille på, Tottenham Hotspur vinder kampen til odds 1,79 hos NordicBet.

 

Odds på Spurs-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund