Dagens spilforslag – Tæt kamp i vente mellem Bournemouth og Brentford

Kamp: Bournemouth – Brentford

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 17. maj kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er altid lagt op til dramatik, når der spilles play-off-kampe i de lavere engelske rækker. Det kan man også roligt vente blive tilfældet, når Bournemouth og Brentford mødes over to kampe.

Brentford var også i play-off sidste sæson, hvor man missede direkte oprykning på grund af nederlag i sæsonens to sidste kampe. De slog Swansea ud i semifinalerne men endte med at tabe finalen med 2-1 til Fulham efter forlænget spilletid.

I år har svingende præstationer endnu engang kostet dem den direkte oprykning. Derfor skal man nu ud i to svære kampe mod Bournemouth, der som bekendt sidste sæson endte med at rykke ud af Premier League på sidste spilledag, hvor Aston Villa endte med at overleve.

Vi tror, at der kommer til at være nerver på i første kamp, hvor begge hold vil være bange for at få ørene i maskinen inden anden kamp.

 

Derfor scores der under tre mål i kampen

Bournemouth fik en skidt afslutning på den ordinære sæson med tre nederlag på stribe mod Brentford, Wycombe og Stoke på henholdsvis 1-0, 1-0 og 2-0.  Det vidner naturligvis især om, at man har haft problemer i offensiven.

Paradoksalt nok havde man scoret 11 mål i de foregående tre kampe. Det vidner om, at man altså er inde i lidt af en scoringsmæssig krise.

For Brentford handler det naturligvis om at få en fornuftigt resultat med hjem til London. De må derfor antages ikke at tage de store chancer efter sidste års skuffelse i play-off.

Ser vi på sidste års semifinaler, så ser man da også, at det var i andet opgør, at der faldt flest scoringer. Semifinalerne Swansea – Brentford og Cardiff – Fulham endte således 1-0 og 2-0 i første opgør. Anden kamp mellem Brentford og Swansea endte 3-1 til Brentford, mens Cardiff slog Fulham 2-1.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Bournemouth og Brentford. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette væddemål.