Dagens spilforslag og odds: Benfica vinder for ottende gang i træk

Spilforslag hver dag

Kamp: Aves – Benfica
Spilforslag: 2
Odds: 1,62
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Benfica-sejr hos Unibet

 

Der var ikke frit valg på alle hylder i aften. Vi har dog alligevel fundet frem til et fornuftigt spilforslag. I den portugisiske pokalturnering skal Aves og Benfica mødes på Estádio do CD das Aves, og selvom gæsterne kan nøjes med uafgjort, så tror vi alligevel, at de vil gå helhjertet efter sejren. Det er således blevet til syv vundne kampe på stribe, og vi kan simpelthen ikke se, hvorfor det ikke skulle blive otte mod værterne der blot har vundet et enkelt af deres sidste fem opgør.

 

Benfica burde banke Aves

Aves har bestemt ikke haft nogen nem sæson i Primeira Liga indtil videre. De ligger således under stregen med sølle elleve point ud af 42 mulige og en samlet målscore på 17-28. Deres sidste ligasejr skal vi helt tilbage til den 10. november for at finde. Her vandt de med 2-1 på eget græs over Rio Ave. I pokalturnering går det en smule bedre, da de er ubesejrede efter to kampe, men der skal stadig en sejr til i dette opgør, før de kan gå videre til playoffs. Den tror vi ikke på, at de formår at få hevet i land.

Benfica buldrer nemlig bare derudaf både i ligaen og pokalen. Der er blot blevet lukket to mål ind i deres syv sejre på streg, og de blev begge indkasseret lillejuleaften i deres 6-2-sejr over Braga på hjemmebane. Der er godt nok fire point op til FC Porto på førstepladsen, men når man banker fjerdepladsen med tenniscifre, så er der fordi, at der er masser af selvtillid og tro på tingene for tiden. Uanset om de sparer et par stjernespillere i aften, så burde der være nok kvalitet og talent i truppen til at snuppe sejren og tage de tre point.

Derfor anbefaler vi at spille på, Benfica vinder kampen til odds 1,62 hos Unibet.

 

Odds på Benfica-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund