Dagens spilforslag – Begge hold scorer på Villa Park

Kamp: Aston Villa – Liverpool

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,80

Spilstop: 10. maj kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter lørdagens pointtab til Tottenham skal Liverpool bruge tre point på Villa Park. Hjemmeholdet er dog inde i en god periode med syv point fra de sidste tre runder.

Det bliver med andre ord ingen let opgave for Liverpool mod Steven Gerrards Aston Villa. Villas offensiv har været skarpe de sidste to kampe, og vi regner også med, at de kan få scoret mod Liverpool

 

Derfor scorer begge hold

Aston Villa så en kort periode ud til at være ved at blive trukket ned i nedrykningskampen. Det har deres gode stime i de sidste par kampe dog lavet om på.

Weekendens 3-1-sejr ude mod Burnley har fået enhver snak om nedrykning til forstumme hos the Villans. Nu handler det for Gerrards mandskab om at forsøge at sikre en plads i top ti, og så skal banken ellers sprænges til sommer.

Liverpool har derimod fortsat hele tre trofæer, som de har mulighed for at føje til den Liga Cup, som de allerede har vundet.

Pointtabet mod Spurs betyder dog, at Manchester City nu er tre point foran. Derudover har City også den bedste målscore efter deres 5-0-afklapsning af Newcastle.

Derfor skal Liverpool håbe, at et andet hold, kan hjælpe dem ved at tage point fra City, mens de naturligvis også selv skal gøre arbejdet færdigt.

Det bliver dog ingen let opgave her på Villa Park. Villa gjorde det godt i sæsonens første kamp mod Liverpool, hvor the Reds vandt 1-0 på et straffespark sat ind af Salah.

Villas angreb bestående af Ollie Watkins og Danny Ings har tilsammen scoret fire mål i de sidste to kampe. Derudover har sommerens rekordindkøb Emiliano Buendía også vist sig flot frem.

Villa-forsvaret kommer dog til at få det svært mod Liverpool og deres uhyre stærke offensiv. Det kan meget vel tænkes, at Klopp sparer et par profiler med lørdagens finalen mod Chelsea in mente. Liverpools hold bør dog stadig være stærkt nok til at nedbryde Villas defensiv.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Aston Villa og Liverpool. Hos Marathonbet får man odds 1,80 på dette.