Dagens spilforslag og odds: Hjemmesejr i Allsvenskan

Spilforslag hver dag

Kamp: Hammarby IF – IF Brommapojkarna
Spilforslag: 1
Odds: 1,68
Bookmaker: NordicBet

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

Efter en 1-2-sejr over IFK Göteborg i tirsdags skal Hammarby IF hjemme på Tele2 Arena op imod oprykkerne fra IF Brommapojkarna. Hjemmeholdet er blevet gjort til forhåndsfavoritter af bookmakerne, og det er der god grund til. Danskerklubben har nemlig set rigtig stærke ud i de første to kampe af sæsonen, hvor de udover Göteborg også har slået IK Sirius FK med 3-1 på hjemmebane. Det betyder, at de fører Fotbollsallsvenskan som det eneste hold med maksimumpoint. En sejr over oprykkerne vil derfor udbygge deres forspring.

 

Danskerklub med maksimumpoint

Der er en hel del danskere i Hammarby-truppen. Både Bjørn Paulsen, Mads Fenger og Jeppe Andersen har deres daglige gang i klubben, som også huser de tidligere Alka Superliga-spillere Johan Wiland og Nikola Đurđić. Der er dog en stjerne, som skinner meget mere end alle de andre, og det er Jiloan Hamad. I de første to kampe af denne sæson har han nemlig allerede noteret sig for fire mål og en enkelt assist, så han er altså i sandhed fyr og flamme på nuværende tidspunkt. Han startede sæsonen ud med at score alle tre mål mod Sirius. I tirsdags scorede han så sejrsmålet mod Göteborg i dommerens tillægstid. Det er altså ham som det skal komme fra, hvis Hammarby skal gøre det til tre sejre i træk mod Brommapojkarna.

Vi tror på, at hjemmeholdet trækker det længste strå på Tele2 Arena. De har set stærke ud i sæsonstarten, mens udeholdet har været mere svingende. De tabte deres første kamp med 2-1 til IFK Norrköping for derefter at slå BK Häcken. De har det dog som regel svært mod danskerklubben på udebane, da det er blevet til fire nederlag og kun en enkelt sejr i deres fem indbyrdes opgør. Vi tror, at det bliver af samme skuffe i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, Hammarby IF vinder kampen til odds 1,68 hos NordicBet.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

Nordicbet liverpool watford