Dagens spilforslag og odds: FCK-komplekset fortsætter for De Hvii’e

Spilforslag hver dag

Kamp: AGF – FC København
Spilforslag: 2
Odds: 1,70
Bookmaker: bwin

 

Odds på en FCK-sejr hos bwin

 

AGF skal hjemme på Ceres Park & Arena på en rigtig svær mission, når et toptændt FC København-mandskab kommer på besøg. Ståle Solbakkens spillere har vundet deres sidste fire Superliga-kampe på stribe, og de kunne godt gå hen og gøre det til fem i dag. De Hvii’e har det således rigtig svært, når de møder holdet fra hovedstaden. Rent faktisk har de ikke formået at besejre dem siden den 15. august 2009. Her sørgede en scoring fra Peter Graulund i det 33. minut nemlig for en 0-1-sejr i løvernes hule. Siden da er det blevet til 12 nederlag og 10 uafgjorte opgør.

 

AGF har et FCK-kompleks

Mange mandskaber har det rigtig svært mod københavnerne, men det er ikke særlig mange, som går mere end ni år uden en sejr mod dem. Det er dog lige præcis, hvad der er sket for århusianere. De har således spillet 22 kampe uden at slå FCK, og det må siges at være noget af et kompleks. Som om det ikke var slemt nok, så er Ståle Solbakkens mandskab sprængfyldt med selvtillid, da de ligger nummer et i Superligaen og samtidig har spillet sig videre i Europa League.

AGF er godt nok det eneste ubesejrede hold i den bedste danske række, men det er ikke nok til en topplacering. De har nemlig spillet fire ud af deres fem opgør uafgjort, og derfor har de syv point på nuværende tidspunkt. Selvom de er svære at score imod, så har de også selv svært ved at prikke kuglen i kassen. De Hvii’e har fået netmaskerne til at blafre tre gange, mens der er gået to ind i den anden ende.

Vi har rigtig svært ved at se, hvordan David Nielsens skal få brudt FCK-komplekset. Også selvom han er ubesejret i denne sæson og spiller på hjemmebane.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC København vinder kampen til odds 1,70 hos bwin.

 

Odds på en FCK-sejr hos bwin

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund