Dagens spilforslag og odds: Brøndby bryder CASA Arena-forbandelsen

Spilforslag hver dag

Kamp: AC Horsens – Brøndby IF
Spilforslag: 2
Odds: 2,05
Units: 3/5
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Brøndby-sejr lige her

 

AC Horsens satte en kæmpe kæp i Brøndbys mesterskabshjul sidste sæson på CASA Arena. Nu skal de blå-gule fra Vestegnen så op imod Bo Henriksen og co. på ny. Martin Retov er pisket til sejr, hvis han vil sikre en top seks-placering, og vi kan sagtens se ham lykkedes med den mission. Brandvarme Kamil Wilczek er nemlig totalt ustoppelig for tiden. Mod AaB sidste weekend garnede han to gange. Det ville slet ikke overraske os, hvis polakken er på pletten igen i dag og bliver matchvinder.

 

Varme Wilczek bliver matchvinder

ACH har totalt udspillet deres chancer for en plads i mesterskabsslutspillet. De har således tabt tre i træk til henholdsvis OB, Esbjerg fB og Randers FC med en samlet målscore på 1-5. Derfor må de altså indstille sig på at spille om deres liv, hvilket nok også var forventeligt. Særligt når man tænker på, hvor mange spillere som de måtte sælge i sommers efter den suveræne sidste sæson. Vi har mere end svært ved at se dem få point ud af deres anstrengelser i aften, da deres defensiv har sejlet en hel del det sidste stykke tid.

BIF kan i princippet nøjes med uafgjort, men der er absolut ingen grund til at overlade noget som helst til tilfældighederne. Særligt ikke når man blot har hentet et enkelt point ud af de seneste seks. Man skal selvfølgelig også huske på, at de jagter revanche efter 2-2-kampen som kostede det første danske mesterskab i mere end et årti. I vores optik så kanonerer Kamil Wilczek kuglen i kassen og sørger for tre tiltrængte point. Måske det endda bliver fra 11-meter-pletten, da det svenske nyindkøb Simon Hedlund har været dygtig til at smide sig i feltet på det seneste.

Derfor anbefaler vi at spille på, Brøndby IF vinder kampen til odds 2,05 hos Unibet.

 

Odds på Brøndby-sejr lige her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund