Dagens spilforslag og odds: Abildgaard kan ikke bide skeer med FCM

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Midtjylland – AaB
Spilforslag: Oliver Abildgaard får et kort i kampen
Odds: 4,33
Units: 2/5
Bookmaker: betfair

 

Odds på Abildgaard får kort her

 

De danske mestre fra FC Midtjylland kæmper en hård kamp i toppen af tabellen med FC København- Der er altså ikke plads til at smide point hjemme på MCH Arena mod AaB. Det burde da bestemt også være muligt at snuppe sejren. Aalborgenserne lignede nemlig et mandskab i frit fald, da de tabte med 0-3 til Randers FC for lidt over en uge siden. Midtjyderne imponerede godt nok ikke mod Vendsyssel i deres 0-1-sejr. Der blev dog stadig sat tre point ind på kontoen i Hjørring.

 

Børsting bliver smidt over på højre back

FCM vil kæmpe til sidste blodsdråbe for at vinde det danske mesterskab, og de er da også inde i en ganske god stime. Fire sejre på stribe mod henholdsvis Randers, OB, AC Horsens og Vendsyssel er det blevet til med en samlet målscore på 9-2 er det blevet til. Deres bomstærke boksspiller Paul Onuachu har i øvrigt scoret to gange i disse fire opgør. Der er altså god grund til at holde et vågent øje med ham i aften.

De bolsjestribede nordjyder er pludselig i problemer efter det ydmygende nederlag til hestene fra Kronjylland. Hvis ikke de sætter point ind på kontoen i aften, kan de rent faktisk ryge ud af top seks. Det ville være en kæmpe skuffelse for Jacob Friis at misse målsætningen om mesterskabsslutspillet, så spillerne vil gå til stålet for at komme tilbage på sporet mod midtjyderne. Umiddelbart tror vi, at Oliver Abildgaard bliver smidt ind på den defensive midtbane, og hvis vi får ret i den antagelse, burde han blive nødt til at tackle igennem overfor Jakob Poulsen og Tim Sparv.

Abildgaard har modtaget fire advarsler i sine sidste seks optrædener for klubben, og han er overhovedet ikke i karantænefare. Det taler helt klart for, at han kommer i karambolage med dommeren og ryger i den lille sorte bog.

Derfor anbefaler vi at spille på, Oliver Abildgaard får et kort i kampen til odds 4,33 hos betfair.

 

Odds på Abildgaard får kort her

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund