Dagens Spilforslag: AaB vinder forårspremieren mod FCM

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: FCM vs AaB (Superliga)

Vi spiller: AaB: Odds 3.20 (set hos Bet365)

Kampstart: Mandag d. 29.02.2016 kl. 19.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

AaB vinder tæt topopgør i Herning

FC Midtjylland startede sæsonen med lyn og torden og lignede længe en seriøs udfordrer til guldet igen i år. Henover efteråret – i takt med et tætpresset kampprogram – gik gassen dog lidt af ballonen, da FCM skulle holde sig kørende i både Superliga og Europa League på samme tid, og da Superliga-klubberne gik til vinterferie, var FCM rustjet ned på tredjepladsen. I de allersidste spillerunder i efteråret lykkedes det dagens modstander fra AaB at overhale FCM, takket være en god slutspurt med fem sejre i de fem sidste kampe. Den tendens er fortsat gennem træningskampene til foråret, og AaB ligner umiddelbart et bedre bud på en udfordrer til FCK på førstepladsen end de forsvarende mestre fra FCM.

I sidste uge var FCM en tur i Manchester, hvor det blev til en spand koldt vand i hovedet, og vi har ofte set, at det kan kræve en kamp eller to at ryste sådan en skuffelse af sig. FCM vil selvfølgelig forsøge at komme tilbage på sporet med det samme med en sejr mod AaB, men vi har dog større fidus til AaB her. Særligt Thomas Enevoldsen har set målfarlig ud i træningskampene, hvor han bl.a. scorede alle fire mål i sejren over St. Pauli.

Taber Midtjylland dagens kamp, vil man være reduceret til en nuværende femteplads i tabellen efter denne første spillerunde i foråret. AaB kan derimod hale ind på FCK og reducere forspringet til ét point med en sejr i dag.

 

Dagens Spilforslag

Vi har stadig ikke set AaB på græs i en betydningsfuld kamp i 2016, men vi har alligevel en stærk tro på nordjyderne i dette opgør. FCM har brugt mange kræfter i de to kampe mod Manchester United, og skuffelsen over at være røget ud, kan stadig sidde i baghovedet på FCM-spillerne.

AaB har spillet godt i træningskampene og lavet masser af mål, og vi tror der venter FCM en svær kamp her. Det bliver nok ingen storsejr til AaB, men med et flot odds 3.20 på AaB-sejr, er det ikke nødvendigt at skyde efter handicap-sejren.

Overvej også at spille en skilling på Thomas Enevoldsen til at score i kampen. Første og sidste mål kan spilles til odds 8.00, mens der er odds 3.40 på Enevoldsen til at score når som helst i kampen.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på FCM vs AaB

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på FCM vs AaB.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330