Dagens spilforslag og odds: Målfattigt New Firm i vente

Kamp: FC København – Brøndby IF
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 1,81
Bookmaker: LeoVegas Sport

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport

 

I dag er det endnu en gang tid til den største fodboldkamp på dansk jord, New Firm-opgøret mellem FC København og Brøndby IF. De to hold tørner sammen i Telia Parken allerede klokken 12.00, og der er lagt op til et brag af en kamp. Brøndby fører i øjeblikket Superligaen, og de har hele otte point ned til københavnerne. De gul-blå har ikke vundet i Parken siden 2004, og dette er derfor en gylden mulighed for dem. I torsdags vandt FC København dog i Europa League, så de kommer til kampen med en succesoplevelse i bagagen.

Spilforslag til New Firm

 

Ståle vil lukke Parken ned

FC København har haft et hårdt program i denne sæson, og de har flere gange smidt point på grund af europæiske tømmermænd. Dette har på det seneste fået manager Ståle Solbakken til at rotere heftigt iblandt sine spillere for at holde dem friske. For to uger siden gav dette en storsejr imod AGF, men Brøndby er en anden størrelse.

Solbakken har for vane at gå defensivt til værks i New Firm-opgørene, og det bliver formentlig også tilfældet i dag. Defensiv stabilitet er nøgleordet, og så håber han på, at udnytte defensive fejl fra Brøndby. Denne taktik virkede til perfektion i sidste sæsons pokalfinale, men gæsterne er stærkere nu.

Da FC København ydermere må undvære vigtige forsvarsspillere som Erik Johansson og Nicolai Boilesen, vil Solbakken formentlig være endnu mere forsigtig.

 

New Firm er målfattige

Derbykampene mellem FC København og Brøndby er som regel yderst målfattige. Begge hold går til stålet, og ingen af dem giver sig en meter. Dette skaber intense kampe, men de er som regel også chancefattige. Det er som skakdueller, hvor de to mandskaber konstant tester hinanden og leder efter svagheder.

Statistikken underbygger også, at dette opgør bør blive tæt og målfattigt. Blot to af de seneste 15 indbyrdes opgør mellem de to mandskaber er endt med over 2,5 mål. Da de to hold mødtes i august endte det 1-0 til Brøndby, og i den kamp skulle vi helt frem til det 89. minut før, at kampens enlige mål faldt.

Læs vores fulde optakt til kampen her.

 

Spil på under 2,5 mål hos LeoVegas Sport