Dagens langskud: Manchester Citys aggressive argentiner

Kamp: Manchester City – FC Basel 1893
Spilforslag: Nicolas Otamendi får et kort i kampen
Odds: 3,00
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på dagens langskud hos Danske Spil

 

Manchester City vandt det første opgør med 0-4 i Schweiz over FC Basel 1893, så de står med rigtig gode kort på hånden og mere end et ben i Champions League-kvartfinalerne. Nu mødes de to mandskaber så på Etihad Stadium, hvor Pep Guardiolas tropper har været fuldstændig ustyrlige i denne sæson. De har rent faktisk vundet deres sidste 20 hjemmekampe i træk, så schweizerne står overfor en sindssyg svær opgave.

 

Aggressiv argentiner

Nede i Man City-forsvaret har de en af kortkongerne i Premier League. Han hedder Nicolas Otamendi og har allerede fået raget otte gule kort til sig i 28 Premier League-opgør. Det er altså en advarsel i lidt over hver tredje kamp, som han spiller for klubben. I Champions League har han heller ikke ligget på den lade side, da han har fået en enkelt ostemad i gruppespillet. Da han ikke har fået et gult kort i de sidste par Champions League-opgør, så er det ved at være på høje tid, at han igen giver den lidt for meget gas.

Det kunne godt ske i aften mod FC Basel, selvom der ikke er det store at spille om. Han kom nemlig også i dommerens sorte bog mod Arsenal, selvom hans hold vandt stensikkert med 0-3 på Emirates Stadium. Det er altså ikke kun, når hans hold har problemer, at han kommer til at lave noget ulovligt eller ureglementeret, så det ville ikke undre os, hvis han ragede sit andet gule kort til sig i Champions League-sæsonen. Særligt ikke når man tænker, at han skal sætte en stopper for brandvarme Dimitri Oberlin, som allerede har scoret fire mål i syv Champions League-kampe.

Derfor er dagens langskud, at Nicolas Otamendi får et kort i kampen til odds 3,00 hos Danske Spil.

 

Odds på dagens langskud hos Danske Spil

 

Oddset logo