Dagens langskud: Den aggressive albaner gør det igen

Kamp: AC Milan – Arsenal
Spilforslag: Granit Xhaka får et kort i kampen
Odds: 3,50
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på dagens langskud hos Danske Spil

 

Det eneste der kan redde Arsenal rædderlige sæson er at vinde Europa League. Det bliver dog ikke nogen nem opgave. The Gunners har nemlig tabt deres seneste fire kampe på stribe. Nu skal de så en tur til San Siro Stadium for at møde et AC Milan-mandskab i total topform. Den italienske traditionsklub har vundet deres sidste seks kampe i streg. Det bliver altså rigtig svært for Arsène Wenger at trække sig sejrrigt ud af denne duel med Gennaro Gattuso.

 

Sidst de to mandskaber mødtes

Det er lidt over seks år siden, at de to mandskaber sidst mødtes på San Siro. Her fik The Gunners en ordentlig en over nakken, da de blev sendt hjem i seng med et 4-0-nederlag. Kevin Prince Boateng bragte milaneserne i front allerede efter et kvarter, og Robinho udbyggede den føring med syv minutter tilbage af første halvleg. Kort inde i anden halvleg slog Robinho til igen og gjorde det til 3-0 med sin anden scoring. Zlatan Ibrahimović lukkede og slukkede med sit mål på straffespark efter 79 minutter. Det kunne godt blive mere af samme skuffe i aften, når man kigger på de to mandskabers vidt forskellige formkurver.

Hvis Arsenal bliver banket, så er der særligt en person som har svært ved at styre sine frustationer. Granit Xhaka er født i Schweiz, men har balkanblod i årene, da begge hans forældre er albanere. Det kan man også nemt se på banen, hvor han tit træffer dumme beslutninger og rager en masse gule kort til sig. Da The Gunners tabte 2-1 til Brighton & Hove Albion på Falmer Stadium i søndags, var det da også præcis det der skete. Ti minutter inde i anden halvleg lavede han et klodset frispark, og derfor havde dommeren ikke andet valg end at skrive hans navn ned i den lille sorte bog. Det ville ikke undre os, hvis Arsenal taber, og Granit Xhaka laver noget ulovligt eller ureglementeret i løbet af de 90 minutter.

Derfor er dagens langskud, at Granit Xhaka får et kort i kampen til odds 3,50 hos Danske Spil.

Hele vores optakt til opgøret kan læses lige her.

 

Odds på dagens langskud hos Danske Spil

 

Oddset logo