Dagens double: Få mål på Old Trafford og udesejr på Griffin Park

Kampe: Manchester United – Sevilla & Brentford – Cardiff City
Spilforslag: Under 2,5 mål & Cardiff City
Samlet odds: 6,43
Bookmaker: Unibet

 

Spil på dagens double hos Unibet

 

Der er både Champions League og EFL Championship på programmet, så vi har tænkt os at tage det bedste fra begge verdener på dagens double. Vi starter på Old Trafford, hvor det lugter langt væk af få mål mellem Manchester United og Sevilla efter 0-0 på Ramón Sánchez Pizjuán Stadium i Spanien. Derefter tager vi en tur til Griffin Park, hvor der er danskerduel mellem Brentford og Cardiff City.  Her synes vi, at lugter lidt af en sejr til udeholdet.

 

Manchester United – Sevilla

José Mourinhos mandskab formåede at få 0-0 med hjem til Manchester, da de var på besøg i Sevilla. Det var lidt af en bedrift, da de var under et heftigt bombardement. David de Gea viste dog verdensklassen, da han fik afværget samtlige otte forsøg som spanierne sendte indenfor rammen. Selvom de røde djævle er på hjemmebane denne gang, så kommer de ikke til at angribe med alle mand, da der skal to mål til for videre avancement, hvis Sevilla scorer. Det ligner lidt, at der kommer to mål eller mindre i dette opgør.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,89 hos Unibet.

Hele vores optakt til opgøret finder du lige her.

 

Brentford – Cardiff City

I EFL Championship skal der rigtig mange danskere i aktion. Både Andreas Bjelland, Henrik Dalsgaard, Mads Bech Sørensen og Emiliano Marcondes har deres daglige gang i Brentford, mens Kenneth Zohore spiller på toppen for Cardiff City. Udeholdet har vundet deres sidste seks kampe på stribe i overbevisende stil, mens hjemmeholdet er ekstremt svingende for tiden. Derfor har vi da også på fornemmelsen, at waliserne ender med at trække sig sejrrigt ud af denne duel og tage alle tre point. Kenneth Zohore kunne endda også komme på måltavlen, da han har været fyr og flamme med to mål og en assist i sine sidste fire kampe for klubben.

Derfor anbefaler vi at spille på, Cardiff City vinder kampen til odds 3,40 hos Unibet.

 

Spil på dagens double hos Unibet

 

Unibet officielt logo