Dagens double: Italiensk og tysk sejr i Europa League

Kampe: AC Milan – Arsenal & Borussia Dortmund – Red Bull Salzburg
Spilforslag: AC Milan & Borussia Dortmund
Samlet odds: 3,22
Bookmaker: NordicBet

 

Spil på dagens double hos NordicBet

 

Der er hele otte Europa League-kampe på programmet, og vi har fundet to opgør, hvor vi synes, at det lugter langt væk af en sejr til hjemmeholdet. Vi starter i den italienske hovedstad, hvor Gennaro Gattuso og AC Milan tager imod Arsène Wenger og Arsenal. Derefter bevæger vi os videre til det tyske, hvor Borussia Dortmund og Red Bull Salzburg skal krydse klinger på Westfalenstadion.

 

AC Milan – Arsenal

The Gunners er i fuldstændig forfærdelig form på nuværende tidspunkt, da de har tabt fire på stribe og kun har formået at holde buret rent to gange i 2018. Det ser derimod en hel del anderledes ud for Rossoneri. De har nemlig vundet deres sidste seks kampe på stribe uden at lukke et eneste mål ind. Der er altså ikke den store tvivl om, hvorfor hjemmeholdet er forhåndsfavoritter hos samtlige bookmakere, og de to mandskabers vidt forskellige formkurver taget i betragtning, så burde italienerne trække sig sejrrigt ud af denne duel med englænderne.

Derfor anbefaler vi at spille på, AC Milan vinder kampen til odds 2,13 hos NordicBet.

For en mere dybdegående analyse kan man læse vores optakt lige her.

 

Borussia Dortmund – Red Bull Salzburg

Selvom Dortmund har spillet 1-1 tre gange i træk, så er de stadig store favoritter mod østrigske Red Bull Salzburg. Det er der også en rigtig god grund til. Efter fyringen af Peter Bosz og ansættelsen af Peter Stöger er der nemlig kommet styr på sagerne. Hjemmeholdet har sådan set ikke tabt en eneste fodboldkamp siden den 20. december, hvor de måtte lade livet i DFB Pokalen til Bayern München. Siden da er det blevet til seks sejre og seks uafgjorte med en samlet målscore på 20-12. Vi synes, at det lugter langt væk af en hjemmesejr på Westfalenstadion.

Derfor anbefaler vi at spille på, Red Bull Salzburg vinder kampen til odds 1,51 hos NordicBet.

 

Spil på dagens double hos NordicBet

 

Nordicbet leipzig Zenit