Dagens double: Udesejr i Frankrig og hjemmesejr i Italien

Kampe: RC Strasbourg – AS Monaco & AS Roma – Torino
Spilforslag: AS Monaco & AS Roma
Samlet odds: 3,04
Bookmaker: betsafe

 

Spil på dagens double hos betsafe

 

Fredag er ikke ligefrem den største fodbolddag, men vanen tro har vi alligevel fundet frem til to kampe som ser fornuftige ud. Dem har vi smidt på dagens double, og hvis man smider lidt lommepenge efter den, så kan man tredoble sin indsats. I aften tror vi på en udesejr i den franske Ligue 1 og en hjemmeserie i den italienske Serie A.

 

RC Strasbourg – AS Monaco

Vi starter i Frankrig, hvor RC Strasbourg hjemme på Stade de la Meinau tager imod de franske mestre AS Monaco. Hjemmeholdet er inde i en skidt stime, da de ikke har vundet i deres sidste fire kampe på stribe. Udeholdet har derimod vundet fire ud af deres sidste fem opgør. Kigger man på de to mandskabers indbyrdes opgør, så kan man også se, at Radamel Falcao og co. har overtaget. De har nemlig vundet deres tre kampe i træk mod RC Strasbourg. Det tror vi også på, at de gør i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, AS Monaco vinder kampen til odds 1,73 hos betsafe.

 

AS Roma – Torino

Nu tager vi en tur til Italien, hvor AS Roma skal op imod Torino. Hjemmeholdet bankede førerholdet Napoli i sidste weekend med 2-4 på udebane, og det var noget af en præstation. Det er nemlig kun dem og Juventus, som har formået at besejre napolitanerne i denne Serie A-sæson. Hjemmeholdet har vundet fire ud af deres sidste fem kampe, mens udeholdet har tabt to i træk. Det lugter altså langt væk af en hjemmesejr på Stadio Olimpico, så det har vi tænkt os at oddse på, så det synes vi også, at I skal gøre.

Derfor anbefaler vi at spille på, AS Roma vinder kampen til odds 1,76 hos betsafe.

 

Spil på dagens double hos betsafe

 

Betsafe logo