Dagens double: En målrig og en målfattig match i Champions League

Kampe: FC Basel – Manchester City & Juventus – Tottenham
Spilforslag: Over 2,5 mål & under 2,5 mål
Samlet odds: 2,69
Bookmaker: betfair

 

Spil på dagens double hos betfair

 

Champions League-bolden ruller igen, og det skal da fejres med en double. Vi har kigget på de to kampe og er kommet frem til, at det giver mest mening at spille på over/under 2,5 mål i begge. Vi tror, at det bliver målrigt i Schweiz, mens det bliver målfattigt i Torino.

 

FC Basel – Manchester City

På St. Jakob-Park i Schweiz skal FC Basel op imod Manchester City. Udeholdet scorer mål på samlebånd for tiden, og det lugter langt væk af at den stime forsætter i aften. I deres seneste fem kampe er det blevet til 14 mål. Det er næsten tre mål i snit per opgør. Schweizerne får altså nok at se til, når de skal forsøge at sætte en stopper for brandvarme Sergio Agüero som har banket 13 mål ind i sine sidste 10 kampe for klubben. Som om det ikke var nok så er Kevin De Bruyne også i total topform, og han har noteret sig for fire scoringer og seks i assists i sine sidste ti opgør. Der er altså rigtig mange mulige målscorere for Man City, og vi tror, at der bliver scoret minimum tre mål i Schweiz.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer over 2,5 mål til odds 1,61 hos betfair.

 

Juventus – Tottenham

I Torino synes vi dog ikke, at det lugter af mange mål. Hjemmeholdet har nemlig haft en betondefensiv igennem det sidste lange stykke tid. De har rent faktisk kun lukket et enkelt mål ind i deres sidste 16 opgør, hvilket må siges at være yderst imponerede. Det bliver dog spændende at se, om de kan sætter en stopper for den engelske goalgetter Harry Kane. Han har nemlig noteret sig for 11 scoringer i sine sidste ti kampe, så han er fyr og flamme på nuværende tidspunkt. Juventus har dog vundet deres sidste 11 kampe i streg, så det bliver svært for Spurs at sætte en stopper for den stime. Vi tror, at kampen ender uafgjort (0-0 eller 1-1) eller med en snæver Juve-sejr på 1-0.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 2,5 mål til odds 1,67 hos betfair.

 

Spil på dagens double hos betfair

 

betfair logo