Dagens double: Hjemmesejre i Allsvenskan og Premier League

Kampe: Hammarby IF – IF Brommapojkarna & West Ham – Stoke City
Spilforslag: Hammarby IF & West Ham
Samlet odds: 3,41
Bookmaker: NordicBet

Spil på dagens double hos NordicBet

 

Der er både en fodboldkamp fra den bedste svenske og engelske række i dag. Vi synes, at begge opgør ligner en hjemmesejr. Hammarby IF har nemlig vundet deres to første to kampe i denne sæson med en samlet målscore på 5-2, og de fører Allsvenskan. Oprykkerne fra IF Brommapojkarna har vundet deres hjemmekamp og tabt deres udekamp. West Ham fik point mod Chelsea på Stamford Bridge i sidste weekend. Stoke City måtte derimod se sig slået for fjerde gang på stribe og ligger stadig til nedrykning.

 

Hammarby IF – IF Brommapojkarna

Hjemmeholdet har slået Sirius med 3-1 og Göteborg med 1-2 i deres første to kampe af sæsonen. Derfor fører de også ligaen med maksimumpoint. Nu får de så besøg af et oprykkerhold på Tele2 Arena, og det burde være en overkommelig opgave at vinde for tredje gang i træk. Særligt når man tænker på, at udeholdet tabte deres første kamp på fremmed græs til Norrköping med 2-1. Vi tror, at Hammarby IF trækker sig sejrrigt ud af denne duel og tager alle tre point.

Derfor anbefaler vi at spille på, Hammarby IF vinder kampen til odds 1,68 hos NordicBet.

 

West Ham – Stoke City

The Hammers har hentet fire point i deres seneste to kampe, da de har slået Southampton med 3-0 på hjemmebane og spillet 1-1 med Chelsea på udebane. The Potters er derimod rigtig skidt kørende, da de både har tabt med 0-2 til Manchester City på hjemmebane, 1-2 til Everton på hjemmebane, 3-0 til Arsenal på udebane og 1-2 til Tottenham på hjemmebane. Derfor ligger de også stadig isoleret under nedrykningsstregen med fire point op til sikkerhed. Derfor har vi heller ikke den store fidus til, at de kan overraske på London Stadium. Vi regner med, at West Ham sender dem hjem til Stoke-on-Trent uden et eneste point.

Derfor anbefaler vi at spille på, West Ham vinder kampen til odds 2,03 hos NordicBet.

 

Spil på dagens double hos NordicBet

 

Nordicbet liverpool watford