Crystal Palace – Chelsea odds: Hjemmeholdets forfærdelige stime fortsætter

Det er i sandhed et ulige opgør, når Crystal Palace tager imod Chelsea lørdag eftermiddag. Hjemmeholdet ligger på sidstepladsen i Premier League, og de har hverken vundet eller scoret i denne sæson. Chelsea derimod er på fjerdepladsen, men de tabte før landskampspausen til Manchester City på hjemmebane.

I midten af september fyrede Crystal Palace manager Frank de Boer efter blot fire kampe i spidsen for klubben. Dette skete efter fire nederlag i streg uden at score. Fyringen har dog ikke haft den store effekt, for Crystal Palace har stadig hverken scoret eller fået point.

Fået point har Chelsea til gengæld. De blå fra London er på fjerdepladsen i Premier League, og de er ligeledes kommet fint fra land i Champions League, hvor de senest slog Atlético Madrid på udebane. Før landskampspausen tabte de dog til Manchester City på hjemmebane, så de skal ud og revanchere sig.

På grund af de to holds form er der ikke den store tvivl hos bookmakerne om, hvem der løber med sejren. Hos Betsafe får man for eksempel odds 9,35 på en Crystal Palace-sejr, imens der er odds 1,41 på, at Chelsea får de tre point.

Læs vores anmeldelse af kampagnekongen Betsafe her.

 

Spil på kampen hos Betsafe

 

Optakt: Crystal Palace – Chelsea

Crystal Palace

Det er svært at være optimistisk på Crystal Palaces vegne. Syv kampe inde i sæsonen har de nul point og en målscore på 0-17. De har ydermere allerede fyret manageren, og i de kommende uger venter svære kampe imod Newcastle, West Ham, Tottenham, Everton og Stoke. Der er altså ingen tegn på, at tingene skulle være lige ved at vende. Hjemmeholdets seneste to kampe er blevet tabt med samlet 9-0 til de to Manchester-klubber, og nu venter så Chelsea.

Palace har stadig masser af skader, og lørdag må de undvære de normale startere Connor Wickham, Christian Benteke, James Tomkins, Scott Dann og Ruben Loftus-Cheek. Sidstnævnte da han er ejet af Chelsea og derfor ikke må spille imod dem. Derudover er stjernen Wilfried Zaha tvivlsom.

Landsholdspausen har selvfølgelig været en fordel for Palace. De har endelig fået lidt tid til at samle sig og samtidig fået en kort pause fra mediernes skriverier.

 

Chelsea

De regerende mestre kom før landskampspausen ned på jorden igen, da de på hjemmebane tabte 1-0 til Manchester City. Nederlaget kom efter en flot periode, hvor Chelsea blandt andet slog Atlético Madrid på udebane. Chelsea er nu hele seks point efter de to Manchester-klubber, og hullet må ikke vokse sig meget større, hvis Chelsea vil have en chance for at genvinde mesterskabet.

Chelsea kan heldigvis nyde godt af, at David Luiz, der blev udvist imod Arsenal, vender tilbage fra karantæne. Dette betyder desværre, at danske Andreas Christensen, der ellers har gjort det fremragende på det seneste, ryger ud på bænken. Luiz går nemlig direkte ind i Chelseas tre-mandsforsvar ved siden af Gary Cahill og Cesar Azpilicueta.

Chelsea må i øvrigt undvære den skadede angriber Alvaro Morata. Michy Batshuayi bør få chancen i front, men manager Antonio Conte kan også vælre at spille enten Pedro, Willian eller Eden Hazard i angrebet i stedet. Derudover er Danny Drinkwater og N’Golo Kanté begge tvivlsomme.

 

Spilforslag

Med de mange skader i Crystal Palace-offensiven samt David Luiz’ tilbagekomst for Chelsea, er det svært at se Crystal Palace komme på tavlen. De har spillet syv Premier League-kampe i træk uden at score, og Chelsea, der blot har lukket fire mål ind i deres seneste otte kampe, vil ikke lade dem bryde den trend lørdag.

Netop derfor er Chelsea kæmpe favoritter til at tage sejren og de tre point. Vi anbefaler derfor, at man spiller på, at Chelsea vinder uden at lukke mål ind til odds 1,61 hos Betsafe.

 

Følg spilforslaget hos Betsafe