100% tilbagebetaling på Superligaen hos ComeOn!

Superligaens forårssæson står for døren. Det fejrer ComeOn! ved at give deres kunder et særdeles favorabelt tilbud. ComeOn! giver nemlig alle deres kunder 100% tilbagebetaling på alle rundens kampe i runde 21 af Superligaen. Dette gælder gamle såvel som nye kunder. Det vil sige, at ComeOns odds vil reflektere den oprindelige chancevurdering og ikke 97-98 procent af denne, som tilfældet normalt er hos bookmakerne. Dermed finder du altså ikke bedre odds på spillerunde 21.

 

 

Spil på Superligaen hos ComeOn1

 

 

Sådan får du de høje odds hos ComeOn!

  1. Du skal naturligvis først og fremmest være kunde hos ComeOn!
  2. Du skal placere dit væddemål før kampens start.
  3. Der skal være tale om et 1×2-væddemål.
  4. Du kan frit vælge mellem alle rundens kampe.
  5. Vindende væddemål vil få 100% tilbagebetaling.

Det betyder 100% tilbagebetaling

Som nævnt sætter bookmakerne normalt deres odds en til to procent lavere en den oprindelige chancevurdering. Det vil sige, at når du spiller på et væddemål til odds 1,96, ville dette formegentlig have lydt på odds 2,00, hvis der havde været 100% tilbagebetaling. Når ComeOn! tilbyder 100% tilbagebetaling, giver de så at sige afkald på deres bid af kagen, som du som spiller så til gengæld får det hele af. Derfor har ComeOn! som nævnt de bedste odds på 21. spillerunde af Superligaen.

Disse kampe kan du spille på

Tilbuddet gælder som nævnt alle kampe i runde 21 af Superligaen. Disse er programsat til at blive afviklet fra fredag 14. februar til mandag 17. februar. Kampen mellem Esbjerg og FC København spilles fredag den 14. februar klokken 19. Den er dermod åbningskampen for forårssæssonen. Vil du spille på denne kamp, skal du altså have placeret dit væddemål inden kampstart klokken 19.

Om søndagen er der hele seks kampe: SønderjyskE-Hobro, FC Nordsjælland-AC Horsens, Silkeborg-Aab, AGF-Randers FC og OB-Brøndby. Der desuden den mandagskampen, som er rundens sidste. Denne står mellem FC Midtjylland og Lyngby, som tørner sammen på MCH Arena i Herning. Der er altså rigeligt at vælge mellem. Du skal bare huske, at der skal være tale om et væddemål at typen 1×2. Kampagnen gælder dermed ikke væddemål på førstemålscorer, gule kort og andre typer spil end på 1×2.

OB-Brøndby

Kampen mellem Odense og Brøndby på Nature Energy Park spilles søndag aften klokken 18. Denne må nok siges at være en af rundens helt store kampe. Der er lagt op til et interessant opgør mellem to hold, som begge kæmper om at komme med i mesterskabsspillet. Brøndby har mistet en del profiler, som de ikke har formået at erstatte, mens OB har været en efterårets store skuffelser. Der er en afstand på fem point  mellem de to hold, så der er tale om en nøglekamp, når det gælder at slutte i top seks.

Det er som nævnt første kamp for Brøndby efter salget af en stribe profiler. Man har blandt andet solg efterårets topscorer i Superligaen, Kamil Wilczek, som er taget til Tyrkiet. Nu er det i foråret op til de resterende Brøndby-spillere at vise, at de kan løfte arven efter de bærende spillere, som er rejst.

OB må have forventet at ligge højere efter 20 kampe. Til deres held er midterfeltet i ligaen dog meget tæt. OB er eksempelvis nummer ni, men man har blot tre point op til Randers på femtepladsen. Derfor hvert af grundspillets resterende seks kampe enormt vigtig for OB. Samtidig gælder det for Brøndby om at holde de øvrige hold bag sig og dermed sikre sig top seks-placeringen.

 

 

Spil på Superligaen hos ComeOn1

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen er gældende for danske kunder hos ComeOn! Du skal være opmærksom på, at kampagnen kun gælder kampe i den danske Superligas spillerunde 21. Kun før-kampen-væddemål vil være gældende i kampagnen. 100 procent tilbagebetalingsprocent er den teoretiske procent. Det kan forekomme, at den ligger lige under 100 procent. Hvis ComeOn! får mistanke om snyd, forbeholder de sig retten til at udelukke den pågældende spiller fra denne kampagne. ComeOn! har desuden ret til at ændre regler og vilkår for kampagnen. Dette kan ske af enhver årsag og til enhver tid. Du skal være opmærkson på, at det er spillerens eget ansvar at holde sig opdateret med hensyn til sådanne ændringer.

 

ComeOn Logo