Få odds 25 på at Eriksen laver assist eller scorer imod Man City

Tottenham Eriksen

Christian Eriksen har været i fantastisk form i denne sæson. I alt er det blevet til ni mål og ni assists i Premier League, imens han har lavet to mål og en assist i Champions League og to mål i FA Cuppen. Eriksen blev endda topscorer i VM-kvalifikationen for det danske landshold, så han er virkelig blevet en målfarlig herre. Lørdag står han og Tottenham Hotspur overfor kriseramte Manchester City på hjemmebane. Eriksen har gode muligheder for igen at spille en afgørende rolle, og hos LeoVegas Sport får alle nye kunder vanvittige odds 25 på, at han enten scorer eller laver en assist. Man kan spille ti kroner til det forhøjede odds, men gevinsten udbetales uden omsætningskrav. Dermed kan man udbetale hele 250 kroner ligeså snart, Eriksen scorer eller assisterer.

 

Hent det forhøjede odds her

 

Sådan får du odds 25 på Eriksen hos LeoVegas

LeoVegas Sport er efterhånden berømte for sine mange gode tilbud til de nye kunder. Samtidig er det yderst simpelt at hente sig et hos bookmakeren, hvilket gør det endnu mere attraktivt at oprette en konto. Alt man skal gøre for at få et odds boost på Eriksen er blot at følge et af de grønne links på denne side. De fører direkte til kampagnesiden, hvor man simpelthen bare trykker på “Tilmeld dig”.

Herefter skal man simpelthen bare følge anvisningerne og oprette en konto. Når man opretter sin konto, skal man vælge velkomstbonussen ‘sport’.  Denne, der giver adgang til det forhøjede odds på Eriksen.

Det sidste trin er naturligvis at indbetale penge. Man styrer helt selv, hvor mange penge man ønsker at indsætte, men man kan nøjes med at indsætte små 80 kroner. Vi anbefaler, at man indsætter 110 kroner, da man dermed kan spille ti kroner til det forhøjede odds. Man skal nemlig som minimum have 100 kroner på kontoen for at kunne foretage en udbetaling. Taber man sit spil på Eriksen, kan man dermed stadig hæve sine 100 kroner, og dermed blot have tabt ti kroner. Hvis spillet derimod går hjem, kan man hæve sin gevinst inklusiv sine indsatte 110 kroner. Uanset hvad kan man vinde mange penge med meget lille risiko.

Man finder det forhøjede odds på Eriksen ved at gå til Tottenham – Manchester City. Her skal man gå ind under specials og oddse på, at Eriksen enten laver assist eller scorer. Når man gør dette, vil man først se LeoVegas Sports almindelige odds. Når man trykker på dette, dukker det forhøjede odds dog frem på ens spilkupon. Herefter oddser man simpelthen bare ti kroner, og hvis Eriksen så scorer eller laver assist, får man 250 kroner tilbage helt uden omsætningskrav.

 

Få odds 25 på Eriksen hos LeoVegas her

 

Derfor bliver Eriksen kampafgørende

Der er ingen tvivl om, at Christian Eriksen bliver en af hovedpersonerne, når Tottenham møder Manchester City. Danskeren er formentlig Tottenhams vigtigste spiller sammen med topscorer Harry Kane. Fra sin plads på fløjen er Eriksen hjernen bag størstedelen af Tottenhams angreb, og det er ham holdkammeraterne leder efter og forsøger at sætte i scene.

I denne sæson er Eriksen virkelig trådt i karakter for Tottenham. Han har altid været fremragende, men nu er han virkelig kampafgørende. Det er yderst sjældent, at Eriksen ikke er involveret i Tottenhams mål. Hvis han ikke scorer dem selv, sætter han sine holdkammerater i scene, og det er ikke uden grund, at han bliver rygtet til FC Barcelona.

Eriksen angriber nu feltet meget mere aggressivt end tidligere. Han søger konstant de frie rum, og han har udviklet en næse for mål. Samtidig tror han på, at han kan få fat i hver eneste løse bold, hvilket altså udmønter sig i mange flere mål.

Samtidig har Eriksen naturligvis sin fremragende sparketeknik, hvilket altid gør ham til en trussel udenfor feltet. Eriksen er fast frisparksskytte hos Tottenham, og han banker det ene frispark i mål efter det andet. Hans gode spark betyder selvfølgelig også, at han er farlig på langskud. De mange mål har givet Eriksen meget mere selvtillid, og han er ikke længere bange for at tage chancen fra distancen.

Udover at være særdeles målfarlig besidder Eriksen også et fremragende blik for sine holdkammerater. Han er fantastisk til at iscenesætte medspillerne, hvilket han beviste i sidste sæson, hvor han lavede næstflest assists i hele Premier League. I alt har Eriksen lavet 37 assists i de seneste tre sæsoner.

Harry Kane er for nylig vendt tilbage fra en skadespause, og med den engelske landsholdsangriber på banen, er både Eriksen og Tottenham markant farligere. Kane tager en masse fokus, hvilket giver plads til Eriksen. Samtidig har de to et fantastisk samarbejde, og Eriksen elsker at spille Kane fri til chancer.

 

Regler og vilkår for LeoVegas bonus

Denne odds bonus fra LeoVegas Sport er fuldkommen lige til. Man skal oprette en bruger hos bookmakeren, vælge velkomstbonussen ‘Sport’, indsætte penge og så spille ti kroner på, at Christian Eriksen scorer eller laver assist imod Manchester City. Hvis han gør det, får man udbetalt 250 kroner uden omsætningskrav. Det vil sige, at gevinsten kan udbetales lige med det samme. Alt man skal gøre for at få denne bonus er at følge et af de grønne links på denne side.

Det forhøjede odds på Eriksen afløser LeoVegas’ normale velkomstbonus. Samtidig er det værd at bemærke, at det forhøjede odds på Christian Eriksen ikke kan kombineres med andre spil eller tilbud. Man kan heller ikke benytte sig af cash out funktionen.

Indbetalinger foretaget med NETELLER eller Skrill giver ikke adgang til odds 25 på Eriksen.

 

Opret konto hos LeoVegas Sport