Chelsea – Norwich City odds: Målfattig omkamp på Stamford Bridge

Chelsea skal ud i omkamp med Norwich i FA Cuppen, da de kun fik uafgjort på udebane. Nu skal slaget slås på Stamford Bridge, og hjemmeholdet må betegnes som kæmpefavoritter. Selvom der nok bliver roteret en hel del hos de engelske mestre, så burde de have nok talent i truppen til at ekspedere Championship-klubben ud.

The Blues spillede 0-0 med Leicester på hjemmebane i lørdags. Ben Chilwell fra udeholdet blev ellers vist ud, efter han fik to gule kort på fem minutter, men Antonio Contes tropper kunne stadig ikke nedbryde deres solide defensiv. Chelsea er placeret på en delt tredjeplads i Premier League med 47 point.

The Canaries vandt i lørdags med 0-1 på udebane over Bristol City. James Maddison scorede kampens eneste mål omkring ti minutter før tid. Norwich ligger nummer 13 i EFL Championship med 37 point.

Hjemmeholdet er store favoritter til at gå videre. En hjemmesejr giver odds 1,26 hos NordicBet, mens en udesejr belønnes med odds 11,50. Uafgjort giver pengene 6,15 gange igen.

Læs vores anmeldelse af NordicBet her. Hvis man endnu ikke har oprettet en konto hos dem, kan man i øvrigt få 2.500 kroner i bonus hele januar måned.

 

Spil på kampen hos NordicBet

 

Optakt: Chelsea – Norwich City

Chelsea

Chelsea logoThe Blues har haft en skidt januar måned. De har hverken tabt eller vundet, da det er blevet til fire uafgjorte på stribe. Den 3. januar spillede de 2-2 med Arsenal på Emirates i en ekstremt underholdende kamp. Jack Wilshere bragte hjemmeholdet foran efter 63 minutter på et brag af et langskud. Fem minutter efter blev Eden Hazard tildelt et yderst tvivlsomt straffespark, som han selv sparkede i kassen fra 11-meter-pletten. Marcos Alonso bragte gæsterne i front efter 84 minutter, men Héctor Bellerín fik udlignet to minutter inde i tillægstiden.

Den 6. januar endte det 0-0 med Norwich på udebane, og det er derfor, at de to hold mødes igen i morgen. Dem 10. januar spillede de 0-0 igen – denne gang mod Arsenal i den første af to Carabao Cup-semifinaler. The Gunners havde ellers tonsvis af skader, og de sparede endda også et par spillere, så det var yderst skuffende, at Chelsea ikke kunne score imod dem. Som skrevet før spillede de også 0-0 med Leicester i lørdags, da de to mandskaber mødtes i Premier League. Det er altså snart 300 minutter siden, at Chelsea har scoret et mål. Det eneste positive er, at de heller ikke har lukket nogen mål ind i de sidste tre kampe.

Baba Rahman og nyindkøbte Ross Barkley er tilbage på træningsbanen efter henholdsvis en korsbåndsskade og en haseskade. Gary Cahill og Isaiah Brown er ukampdygtige, da de døjer med henholdsvis en haseskade og en korsbåndsskade.

 

Norwich City

The Canaries har været i fin form det sidste stykke tid. I deres sidste fem kampe er det således blevet til tre sejre og to uafgjorte med en samlet målscore på 5-1. Anden juledag slog de Birmingham på udebane med 0-2. Alex Pritchard bragte dem i front efter en halv times tid, mens Josh Murphy lukkede og slukkede med omkring tyve minutter tilbage af opgøret. Fire dage senere spillede de 0-0 med Burton på udebane. Nytårsdag skulle de møde Millwall på hjemmebane, og selvom Steve Morison bragte gæsterne i front kort før pausen, så sørgede Tom Trybull og James Maddison med en scoring hver i anden halvleg for en 2-1-sejr til Norwich. De bedste odds på dronningens nytårstale 2018.

Mod Chelsea på hjemmebane blev det som skrevet før til en nulløsning, hvilket må siges at være imponerende, når man tænker på de to truppers kvalitetsforskel. The Blues stillede ellers med en masse gode spillere såsom Pedro, Michy Batshuayi, Willian, Tiémoué Bakayoko, Danny Drinkwater, Davide Zappacosta, Antonio Rüdiger og David Luiz. Det var altså et stærkt mandskab, som The Canaries holdt fra fadet.

Louis Thompson er tvivlsom til dette opgør, da han er på vej tilbage fra en akillesseneskade. Matthew Jarvis, Tom Trybull og Nélson Oliveria kommer nok ikke i aktion, da de har problemer med henholdsvis en ankelskade, en rygskade og en ankelskade.

 

Spilforslag

Begge mandskaber har spillet en del målfattige kampe på det seneste. Chelsea har som skrevet før spillet 0-0 tre gange i træk, mens der er kommet under 2,5 mål i fire ud af de sidste fem Norwich-kampe. Det kunne derfor godt ligne, at der ikke kommer særlig mange mål onsdag aften.

The Blues roterer nok også en hel del, og The Canaries vil gøre alt hvad de kan for at holde nullet så lang tid som muligt på Stamford Bridge.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 2,28 hos NordicBet.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet