Chelsea – Manchester United odds: FA Cup-finale på Wembley

Der er et FA Cup-trofæ på spil, når Chelsea og Manchester United mødes på Wembley i finalen af verdens ældste pokalturnering. Hverken Antonio Conte eller José Mourinho har vundet et trofæ i denne sæson. Derfor vil begge cheftrænere også gøre alt i deres magt for at snuppe sejren. Det taler for, at vi kommer til at få en fantastisk finale med tonsvis af tænding og sindssygt meget spænding fra dommerens første fløjt.

The Blues sluttede på en skuffende femteplads i Premier League, hvilket betyder, at de lige akkurat ikke fik kvalificeret sig til Champions League i næste sæson. Det må siges at være en kæmpe skuffelse for sidste sæsons mestre, og det kommer da nok også til at koste Conte jobbet. Opgøret mod Mourinho bliver altså med al sandsynlighed hans sidste i spidsen for London-klubben. Han vil uden tvivl være stålsat på at slutte sæsonen af med stil.

De røde djævle snuppede godt nok sølvmedaljerne i ligaen, men der var hele 19 point op til bysbørnene fra Manchester City på førstepladsen. Derudover er mange i og omkring klubben ekstremt utilfredse med deres defensive spillestil. Det er da også fuldt forståeligt. Særligt når man tænkler på, at der er blevet købt offensivspillere for næsten to milliarder kroner de seneste to sæsoner.

Gæsterne er blevet gjort til smalle favoritter blandt bookmakerne. Hos bet365 er der eksempelvis i skrivende stund odds 2,60 på en udesejr. En hjemmesejr giver pengene 2,90 gange igen. Uafgjort belønnes med odds 3,20.

 

Spil på FA Cup-finalen hos bet365

 

Optakt: Chelsea – Manchester United

En sæson lige til glemmebogen

Chelsea logoThe Blues har virkelig haft en skuffende sæson. Ikke nok med at de missede en top fire-placering, så blev de også rundbarberet af Barcelona i 1/8-delsfinalerne af Champions League. Lionel Messi drev totalt gæk med Andreas Christensen og resten af Chelsea-forsvaret. Over to kampe lavede den lille, vævre argentinske troldmand tre ud af de fire Barça-scoringer. Som om det ikke var slemt nok så sendte Arsenal dem ud af Carabao Cup-semifinalerne efter 0-0 på Stamford Bridge og 2-1 på Emirates Stadium. Det er altså kun i FA Cuppen, at de har præsteret optimalt. Som skrevet før er det Antonio Contes eneste mulighed for at redde bare en lille smule af sin ære, inden han med al sandsynlighed bliver præsenteret for en fyreseddel til sommer. Forvent derfor at hans spillere kommer ud med ild i øjnene.

Hvis London-klubben skal lykkedes med at løfte trofæet, så er der særligt en mand som bliver nødt til at toppræstere. Det er selvfølgelig den belgiske verdensstjerne Eden Hazard. Han har godt nok haft en rimelig skuffende sæson efter hans høje standarder. Også selvom det er blevet til 16 mål og syv assists i 46 kampe. Han plejer dog som regel at gøre det godt, når det virkelig gælder. Det må siges at være tilfældet på Wembley. Derfor har vi også på fornemmelsen, at han godt kunne komme i centrum, hvis hans holdkammerater kan sætte ham i scene. Det formåede de dog ikke rigtig mod hverken Newcastle i søndags eller Huddersfield sidste onsdag. Der skal altså andre boller på suppen mod Man United.

David Luiz træner med igen efter sin knæskade. Daniel Drinkwater er tvivlsom på grund af en lyskenskade. Derudover er der frit valg på alle hylder.

 

Ikke meget tiltro til The Special One

Man utd logoDe røde djævle har heller ikke ligefrem præsteret optimalt i denne sæson. Deres Champions League-eventyr satte Sevilla en stopper for i 1/8-delsfinalerne, da indskiftede Wissam Ben Yedder med to hurtige mål sørgede for, at spanierne vandt med 2-1 på Old Trafford. Kvartfinalen blev endestationen i Carabao Cuppen, da de højst overraskende blev slået ud af Bristol City fra den næstbedste række. Derudover har der været stor utilfredshed med José Mourinho, som overhovedet ikke har fået det optimale ud af alle sine største stjerner. Særligt Paul Pogba har haft en svær sæson. Det hænger blandt andet sammen med, at The Special One til tider har brugt ham i en for defensiv rolle på midtbanen.

Manchester United er også ekstremt afhængige af deres belgiske bomber Romelu Lukaku. Når han ikke spiller, så har de meget svært ved at score mål. Det kunne man også tydeligt se i deres tre sidste ligakampe mod henholdsvis Brighton & Hove Albion, West Ham og Watford. Her fik de således kun skrabet fire point sammen og scorede blot to gange. Derfor er der nok også en hel del, som krydser fingre for, at Lukaku kommer sig over sin ankelskade og når at blive klar til kamp på lørdag. Hvis ikke han når at blive fit for fight, så skal vinterindkøbet Alexis Sánchez nok spille helt på toppen. Den chilenske superstjerne har dog haft en skuffende halvsæson, hvor det blot er blevet til tre mål og tre assists i 17 optrædener.

Marouane Fellaini og Romelu Lukaku er begge to tvivlsomme, da de døjer med henholdvis en muskelskade og en ankelskade. Anthony Martina er ude på ubestemt tid på grund af en knæskade.

 

Chelsea – Manchester United spilforslag

Vi synes, det er svært at pege på en favorit i dette opgør. I starten af kampen kunne det sagtens gå hen og blive en taktisk affære, hvor de to hold lige skal se hinanden an, inden de giver slip på håndbremsen. Det er en af de ting, som taler for, at når dommeren fløjter til pause, så er der ikke noget som adskiller mandskaberne på måltavlen.

I de to indbyrdes opgør i denne sæson har der stået henholdsvis 1-1 og 0-0 i pausen. Vi tror på mere af samme skuffe på Wembley. Særligt fordi at der er et trofæ på spil, og det er den eneste chance for at slutte sæsonen af med stil for både Antonio Conte og José Mourinho.

Derfor anbefaler vi at spille på, første halvleg ender uafgjort hos bet365. Det giver i skrivende stund odds 1,95, men oddset kan både stige og falde inden kampstart.

 

Spil på X ved pausen hos bet365