Chelsea – Manchester United odds: Conte mod Mourinho

Antonio Conte og Chelsea tager imod José Mourinho og Manchester United på Stamford Bridge. The Special One plejer at parkere bussen, når han møder de andre tophold på udebane, så det bliver helt sikkert en kamp med masser af spænding, men nok ikke så mange mål.

The Blues skal forsøge at revanchere 3-0-nederlaget på udebane til AS Roma i Champions League. I lørdags slog de Bournemouth med 0-1 på udebane i Premier League. De ligger derfor placeret på en delt fjerdeplads med 19 point.

De røde djævle skal prøve at bygge videre på deres 2-0-sejr på hjemmebane over SL Benfica i midtugens Champions League-opgør. I lørdagens ligaopgør slog de Tottenham med 1-0 på Old Trafford og ligger pt. nummer to i Premier League med 23 point.

De engelske mestre er favoritter hos bookmakerne. En Chelsea-sejr giver odds 2,45 hos LeoVegas Sport, mens en United-sejr belønnes med odds 3,15. Et uafgjort resultat giver pengene 3,15 gange igen.

Lær mere om Danmarks nyeste bookmaker ved at læse vores anmeldelse af LeoVegas Sport her.

 

Spil på kampen hos LeoVegas Sport

 

Optakt: Chelsea – Manchester United

Chelsea

Antonio Contes tropper har haft svært ved at klare sig uden N’Golo Kanté som har været skadet de sidste par uger. Siden deres sekser har været på lazarettet, er det blevet til tre sejre, tre nederlag og en enkelt uafgjort. Han er dog tilbage i træning og regnes med at komme til at spille en rolle i United-kampen, så der er bedring at spore i Chelsea-truppen.

I onsdags blev The Blues splittet af mod Roma i Italien. London-klubben var bagud allerede efter et minut, da Stephan El Shaarawy modtog en god hovedstødsaflevering fra Edin Džeko, som han brugte til at flugte kuglen i kassen fra kanten af feltet. 35 minutter senere var El Shaarawy så på spil igen. Han modtog en høj, lang aflevering fra Radja Nainggolan som blev brugt til køligt at chippe bolden over Thibaut Courtois i Chelsea-målet. Diego Perotti cementerede sejren i anden halvleg med et brag af et langskudsmål.

N’Golo Kanté er som skrevet før tilbage i træning efter en haseskade. Baba Rahman og Victor Moses er de eneste to spillere på Chelseas skadesliste med henholdsvis en korsbåndsskade og en haseskade. De forventes dog begge tilbage i træning indenfor et par uger. Der er ingen karantæner i Contes trup.

 

Manchester United

De røde djævle har fundet formen igen efter det overraskende 2-1-nederlag mod Huddersfield. Det er således blevet til tre sejre i træk. I Carabao Cuppen ekspederede de walisiske Swansea ud med en sikker 0-2-sejr på udebane. I Premier League mødte de på hjemmebane Tottenham uden Harry Kane. Anthony Martial sørgede med sin scoring ti minutter før tid for en 1-0-sejr.

José Mourinhos mandskab var også i aktion i midtugen, hvor det blev det til en 2-0-sejr over Benfica. Anthony Martial startede ellers ud med at brænde straffespark allerede efter et kvarter. Lige før pausen scorede Benfica-målmanden Mile Svilar et uheldigt selvmål, så United kunne alligevel gå i omklædningsrummet med en pauseføring på 1-0. Hen imod slutningen af opgøret blev de røde djævle så tilkendt endnu et straffe. Denne gang var det Daley Blind som skulle prøve lykken fra 11-meter-pletten, og han scorede sikkert til slutresultat 2-0.

Zlatan Ibrahimovic er tilbage i træning efter hans langvarige knæskade. Han kommer dog ikke til at spille en rolle i denne kamp. Michael Carrick er tvivlsom til opgøret. Paul Pogba er stadig ude med en haseskade. Marcos Rojo og Mauroane Fellaini er også stadig skadede med henholdsvis en korsbåndsskade og en knæskade. De forventes dog begge tilbage i træning indenfor kort tid.

 

Spilforslag

Som skrevet før så har José Mourinho for vane at parkere bussen, når han møder de andre tophold på udebane. Det regner vi også med bliver tilfældet mod hans gamle klub Chelsea.

Det ligner en kamp, hvor begge hold scorer maksimalt et mål hver. Kantés tilbagekomst burde også gøre Chelsea-defensiven en del mere sikker, end den har været de sidste par uger. Romelu Lukaku har endvidere set rimelig uskarp ud det sidste stykke tid. Derfor synes vi, at der er god værdi i at spille på under 2,5 mål i kampen til odds 1,64 hos LeoVegas Sport.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport