Champions League: Odds på Juventus vs Bayern München

Indlæser..

Italiens numero uno og Tysklands nummer einz tørner sammen tirsdag aften i Torino, hvor Juventus tager imod Bayern München. Det er mødet mellem de regerende mestre i Italien og Tyskland, men kun én af klubberne kan i sagens natur avancere til Champions Leagues kvartfinaler. Bliver det Torinos “Vecchia Signora” eller Pep Guardiolas “Stern des Südens”?

Iflg. bookmakeren Bet365 er Bayern store favoritter til at kvalificere sig til næste runde, for her giver Bayern odds 1.33, mens der er odds 3.25 på Juventus avancement til næste runde. Faktisk tror bookmakerne generelt så lidt på Juventus her, at Bayern også er favorit til at vinde det første opgør tirsdag aften, hvor der er odds 2.55 på Bayern München. Juventus-sejr kan spilles til odds 3.10, mens der er odds 3.30 på uafgjort.

Se alle odds på Juventus vs Bayern München i Champions League 1/8-finalen hos Bet365, som har flere 100 forskellige odds-markedet på kampen.

 

Odds på Juventus vs Bayern München >>

* Nye kunder får 1000 kr. betting bonus hos Bet365

 

Optakt: Juventus vs Bayern München

Juventus_logoHvis Juventus skal drømme om at slå Bayern ud, kræver det unægteligt et godt udgangspunkt før returopgøret. Det betyder i første omgang, at Lewandowski og Thomas Müller skal holdes i kort snor foran Juve-målet, men “Den Gamle Dame” skal også helst på tavlen med mindst én scoring.

Juventus måtte nøjes med andenpladsen i Gruppe D efter Manchester City, men det var et tæt kapløb mellem disse to klubber, og Sevilla og Gladbach var aldrig rigtigt inde i kampen om en af de to pladser videre i turneringen. Særligt hjemme var Juventus stærke i gruppespillet, hvor man slog Sevilla 2-0, Manchester City 1-0 og spillede 0-0 mod Gladbach.

Juventus har altså endnu ikke sluppet mål ind på hjemmebane i Champions League i denne sæson, og i Serie A giver man heller ikke ved dørene på Juventus Stadium. Her er Juve 9-2-1 for sæsonen med en målscore på 19-6, hvilket betyder, at Juventus kun har lukket ét mål ind pr. anden kamp i snit. Nu er det selvfølgelig Bayerns-målmaskine som kommer på besøg, men maskinen skal være mere end velsmurt for at score mange mål ude mod Juve, som har vundet 15 af de seneste 16 kampe i Serie A. I weekenden blev det dog kun til 0-0 mod Bologna, men i forrige weekend slog Juventus Napoli med 1-0 hjemme, og her måtte napolitanerne – som ellers også er kendt for at lave mange mål – også give fortabt i forsøget på at passere Buffon i Juve-målet.

Der er ingen tvivl om, at Juventus’ jerndefensiv er nøglen til sejr for italienerne, men det bliver en hård prøvelse mod et af Europas bedste angreb.

 

Rummenigge tilfreds med uafgjort

FC_Bayern_Munchen_logoMan finder næppe et mere frygtindgydende hjemmehold i hele Europa, end FC Bayern München. I en ellers stærk tysk Bundesliga, hvor der er mange kompetente mandskaber, har Bayern knust alt og alle på hjemmebanen i år med 11 sejre i 11 kampe. En vanvittig målscore på 37-4 på Allianz Arena taler sit eget tydelige sprog: kun få får noget med herfra.

Netop derfor er Bayerns legendariske direktør, Karl-Heinz Rummenigge, ovenud tilfreds hvis Bayern kan få et uafgjort resultat med hjem.

“Der er ingen favoritter i denne kamp. Vi er ikke bange, men vi har stor respekt for et stærkt hold. En uafgjort kamp med mål vil være et godt resultat for os”, har Rummenigge sagt til den italienske avis Gazzetta delle Sport, hvor den forhenværende Bayern-angriber generelt har ros til overs for Juventus.

“Vi har stor respekt, og jeg er nødt til at sige, at Juventus i øjeblikket er den eneste italienske klub, som har gjort noget godt med deres stadion og haft international succes som i sidste sæsons Champions League”, sagde Rummenigge som heller ikke mener, det er tilfældigt at Juventus er med helt fremme i Serie A.

Den tyske sæson startede op efter vinterpausen d. 22. januar, og Bayern har siden været i kamp seks gange. Her er det blevet til fem sejre og en enkelt 0-0 på udebane mod Leverkusen. Nu venter 2016s første store styrkeprøve for Pep Guardiolas tropper, og tiden vil vise om Bayern er klar til mødet med de italienske mestre.

Herunder kan du se udvalgte real time odds på kampen hos Bet365, og så kommer vores spilredaktion også med et spilforslag på kampen.

 

Indlæser..

 

 

Spilforslaget

Vi spiller Bayern München-sejr til odds 2.55 hos Bet365.

Selv om Juventus har været super stærke på hjemmebanen i år, skal Juve trods alt frem og score her, hvis man vil have et godt udgangspunkt med til returopgøret i Tyskland. Det betyder også, at man er nødt til at satse mere fremad banen efterhånden som kampen skrider frem, og det kan blive skæbnesvangert mod Bayerns livsfarlige angreb.

Selv om vi også har stor respekt for Juventus’ defensiv hjemme på det intime Juventus Stadium, forventer vi at Bayern kommer på tavlen mindst én gang, og selv om Juventus som regel får scoret hjemme, scorer man generelt ikke mange mål i italiensk fodbold. Blot 19 mål i 12 hjemmekampe i Serie A vidner ikke om suverænitet foran modstandernes mål, og det til trods for, at der er langt mellem top og bund i italiensk fodbold.

Generelt tegner der sig et billede af et Bayern-hold som er langt farligere på den sidste tredjedel af banen end Juventus, og det får konsekvenser tirsdag aften for italienerne.

Odds på Juventus vs Bayern München her >>

 

Champions-League-cl