Champions League: Odds på Arsenal vs Barcelona

Indlæser..

Tirsdag aften er der igen Champions League på programmet, og her kommer FC Barcelona på besøg i London hos Arsenal. Samtidigt tager Juventus imod Bayern München i Torino. Der er altså lagt op til to gigantiske Champions League-brag denne tirsdag, og du kan se Arsenal vs Barcelona direkte kl. 20.45 på TV3+.

I denne odds-optakt stiller vi skarpt på opgøret Arsenal vs Barcelona, hvor det er gæsterne der er forhåndsfavorit til at trække sig sejrrigt ud af begge opgør. Bet365 har således odds 5.00 på Arsenal-sejr, mens der er odds 1.70 på Barcelona. Kan Arsenal gøre bookmakerne til skamme og overraske med en sejr her?

 

Odds på Arsenal vs Barcelona her >>

* Nye kunder får op til 1000 kr. betting bonus hos Bet365

 

Optakt: Arsenal vs Barcelona

Arsenal_logoDer er ikke mange der spår Arsenal mange chancer mod Barcelona – hverken til at vinde den første eller anden kamp. Og det forstår man måske godt, når man kigger på Arsenals seneste præstationer. Forleden blev det nemlig skuffende til 0-0 hjemme mod Hull, og hvis The Gunners ikke kan skyde hul i Hull-forsvaret, hvordan skal det så ikke gå mod selveste FC Barcelona.

Det er også værd at bide mærke i, at Arsenal for nyligt også spillede 0-0 hjemme mod Southampton, og derudover havde store problemer, da Leicester City lagde vejen forbi Emirates på Valentines Day. Her var Arsenal bagud 0-1 og havde store problemer med at holde Leicester-spillerne i skak, inden dommeren tog affære og udviste Leicesters Danny Simpson. Derefter overlod Leicester naturligt nok mere spil til Arsenal, som først fik udlignet og til sidst – næsten fem minutter inde i overtiden – fik prikket den forbi en velspillende Kasper Schmeichel til slutresultatet 2-1. I vores optik er der tale om tre tvivlsomme hjemmebane-præstationer i træk fra The Gunners, som ikke ser ud til at være i topform i øjeblikket, og det skal blive spændende at se, om Arsenal kan finde et gear eller to mere mod Barcelona, som måske er verdens bedste klubhold netop nu.

 

Kan Arsenal stoppe Messi, Neymar og Suarez?

Barcelona_logoBarcelona fører La Liga med 8 point ned til de nærmeste forfølgere, og har ikke tabt i 18 kampe i streg (tre er endt uafgjort). Barcelona er 20-3-2 for sæsonen i La Liga, og gik gennem Champions League gruppespillet i sikker stil med 4-2-0 for de seks kampe og en flot målscore på 15-4. Det kunne sikkert have været endnu bedre for Barcelona, hvis man ikke havde valgt at spare flere spillere i de sidste to kampe, hvor avancement til knockout-fasen allerede var sikret. Således spillede et reservespækket Barcelona-hold 1-1 på udebane mod Leverkusen i den sidste kamp i efterårets Champions League i en kamp, hvor de ellers hjemmestærke tyskere ovenikøbet havde alt at spille for, og endte med at ryge ud da det ikke blev til en sejr.

De fleste bookmakere har Barcelona som favoritter til at vinde Champions League i år, og det skyldes ikke mindst den målfarlige trio bestående af Neymar, Messi og Suarez, som har hamret kasser ind på stribe i de seneste mange kampe. Alene i de tre sidste kampe har Barcelona scoret hele 11 mål, hvoraf 10 er sat ind af enten Messi, Suarez eller Neymar.

 

Spilforslaget

Senest de to hold mødtes i Champions League, var tilbage i 2011, hvor Barcelona vandt samlet med 4-3. Her vandt Arsenal 2-1 i London, men tabte derefter 3-1 i Barcelona. Fem år er gået siden da, og det er selvfølgelig to helt andre mandskaber vi skal se i aktion tirsdag aften i London.

Vi har svært ved at se Arsenal holde Barcas målmaskine i skak i dette opgør, og samtidig er Arsenal ikke just inde i en prangende målform i øjeblikket. Ser vi på Arsenals Premier League-kampe i 2016, er der spillet i alt 8 kampe, hvor Arsenal er 3-4-1 og kun har scoret otte mål i de otte kampe. Tre af disse scoringer blev ydermere scoret i samme kamp, nemlig 3-3 opgøret ude mod Liverpool.

Vi tror Barcelona vinder en komfortabel sejr her, og desværre betyder det også, at der nok ikke er den store spænding forud for returopgøret d. 16. marts i Barcelona.

Vores spilforslag til Arsenal vs Barcelona lyder derfor på Barcelona -1 til odds 2.50.

Du kan se flere Real Time-odds på kampen fra Bet365 i listen herunder:

 

Indlæser..

 

bet365-580x330