Champions League free bet: Spil 100 kr. og få Live Free Bet

Nordicbet_champions_league_free_bet

Der venter os nogle store brag i Champions League i de kommende uger, hvor 1/8-finalerne skal afvikles i den populære turnering. Her er der masser af topbold på programmet, når Barcelona skal op mod Arsenal, PSG møder Chelsea og Roma skal forsøge at snyde Real Madrid.

I anledningen af, at vi igen kan se frem til Champions League i farvefjernsynet i de kommende måneder, er NordicBet klar med et lækkert 100 kr. Champions League free bet-tilbud.

Spil 100 kr. på et før-kamp Champions League væddemål og få et 100 kr. Live Free Bet, som du kan bruge på Champions League-kampene tirsdag eller onsdag*.

Få 100 kr. live free bet på Champions League >>

* Regler og vilkår gælder

 

Sådan får du 100 kr. Live Free Bet

For at få et 100 kr. live free bet til Champions League hos NordicBet, skal du placere et væddemål på præcist 100 kr. på en kupon, hvor der er mindst én Champions League kamp på kuponen. Du må altså gerne spille både single- eller kombi-kupon, men indsatsen skal være på præcist 100 kr. og kuponen skal indeholde mindst én Champions League-kamp.

Husk også at det kvalificerende væddemål skal være på før-kamp væddemål.

Når du har spillet 100 kr., får du automatisk et live free bet på 100 kr. på kontoen. Dette kan bruges ved at sætte kryds i den blå boks på spillekuponen, når du vil placere dit 100 kr. live free bet på en af Champions League kampene.

Regler og vilkår gælder, og her er de vigtigste, at du skal bruge dit live free bet i samme uge, som dit kvalificerende væddemål. Optjener du dit live free bet i denne uge, og ikke får brugt det senest onsdag, vil det bortfalde.

Derudover er det værd at notere sig, at gevinster vunder med et live free bet, skal omsættes 3 gange til min. 1.50 indenfor en tidsramme på 14 dage.

Dette tilbud gælder resten af sæsonen eller indtil NordicBet piller det af spisesedlen, og du kan derfor som udgangspunkt få et live free bet hver uge, hvor der er Champions League i TV.

 

Få dit 100 kr. live free bet her >>

* Regler og vilkår gælder

 

nordicbet-blue-580x330