Cashpoint lancerer kæmpe VM bonus på hele 2.000 kroner

Eksklusivt VM tilbud fra bookmakeren Cashpoint, hvor nye spillere får 1.000 kr. i bonus

Bookmakeren Cashpoint har i anledning af sommerens slutrunde lanceret en ny VM odds bonus. Denne bonus er på op til hele 2.000 kroner, og den gives til alle spillere, der opretter en konto hos Cashpoint i løbet af VM i fodbold. Alt man skal gøre er faktisk blot at oprette en konto og så indsætte penge, hvorefter Cashpoint fordobler ens første indskud med op til hele 2.000 kroner.

 

Få din Cashpoint bonus her

 

Sådan får du din Cashpoint VM-bonus

Du er kun et øjeblik fra din Cashpoint VM-bonus. Du skal blot følge fire simple trin, og så får du op til 2.000 kroner sat ind på din bettingkonto og er klar til at oddse på VM i fodbold.

  1. Tryk på det grønne link
  2. Opret Cashpoint-konto
  3. Indbetal penge og afgiv et væddemål
  4. Få din bonus på op til 2.000 kroner

De grønne links på denne side fører direkte til Cashpoints VM-bonus side. Her skal du trykke på “REGISTRER DIG NU”, hvorefter du blot indtaster den fornødne information. Det er yderst simpelt, og det bør ikke tage mere end et kort øjeblik.

Herefter skal du indsætte mindst 100 kroner og afgive et enkelt væddemål, hvorefter bonussen vil blive indsat. Man får selvfølgelig den maksimale bonus ved at indsætte 2.000 kroner, men Cashpoint fordobler altså indskud helt ned til 100 kroner. Derfor bestemmer man helt selv, hvor mange penge, man ønsker at spille for.

Din bonus skal kun omsættes tre gange før, at den kan udbetales. Dermed er Cashpoints odds bonus den nemmeste at gennemspille i hele Danmark, hvilket selvfølgelig er en kæmpe fordel. Bonussen skal gennemspilles til minimum odds 1,60 indenfor 90 dage, hvilket de fleste bør kunne klare.

En anden fordel ved Cashpoints bonus er, at man først spiller for sine rigtige penge. Det vil sige, at vinder man et stort beløb, kan man faktisk annullere sin bonus og blot udbetale sin gevinst. Man mister selvfølgelig sine bonuskroner af dette, men hvis man kan hive et stort beløb ud, gør det ikke det store.

 

Odds hos Cashpoint

Cashpoint er ikke en af de mest kendte bookmakers i Danmark, og det er faktisk en skam. Bookmakeren leverer nemlig et rigtig godt produkt med høje odds og et stort spiludvalg. På VM alene kan man finde et hav af specialspil på samtlige hold og spillere. Derudover kan man selvfølgelig også finde et hav af forskellige væddemålsmuligheder på samtlige af turneringens kampe. Det er et rent slaraffenland for spillere, der bare venter på at blive udnyttet.

 

Få din Cashpoint bonus her