Carla Suarez Navarro – Caroline Wozniacki optakt, odds og spilforslag

Odds Australian open tennis

Natten til søndag spillede Caroline Wozniacki ottendedelsfinale ved Australian Open imod Magdalena Rybarikova. Slovakken var Wozniackis hidtil sværeste opgave ved årets turnering, men alligevel var Caro overbevisende hele kampen i gennem. Første sæt vandt hun 6-3 og herefter fulgte et vaskeægte 6-0-æg i andet sæt. Dermed gik Wozniacki sikkert videre til kvartfinalen, hvor hun nu skal møde spanske Carla Suarez Navarro. Spanieren er nummer 39 på verdensranglisten, og Wozniacki er derfor endnu en gang favorit til at vinde, hvilket også er tydeligt på bookmakernes odds. NordicBet giver odds 1,18 på, at Wozniacki vinder, imens der er odds 4,85 på en spansk sejr. 

 

Spil på Wozniacki-sejr her

 

Hvem er Carla Suarez Navarro?

Spanske Carla Suarez Navarro blev professionel i 2003, og siden har hun tjent næsten ti millioner dollars i præmiepenge. Det er dog aldrig blevet til de store sejre for den dygtige spanier, der blot har vundet to WTA-titler og seks ITF-titler i single. Ved grand slam-turneringer er hun aldrig kommet længere end kvartfinalen, og det bliver formentlig og forhåbentlig også endestationen for hende i år.

To gange tidligere er hun nået til kvartfinalen ved Australian Open. Første gang var i 2009 og senest i 2016. Dermed kan man også roligt sige, at hun har været en del af tennisens subtop i en årrække, dog uden at få det helt store gennembrud. Tættest kom hun på i netop 2016, hvor hun vandt Qatar Open, hvilket stadig står som hendes største sejr. Sejren rykkede hende op på verdensranglistens sjetteplads. Hendes bedste placering nogensinde.

I modsætning til Wozniacki, der har mødt et par hårde modstandere i Rybarikova og Bertens, har Suarez Navarro haft en overkommelig vej til kvartfinalen. Hendes hårdeste modstander hidtil har været Anett Kontaveit, der i øjeblikket residerer på verdensranglistens 33. plads. Alligevel gav hun Suarez Navarro kæmpe problemer, og kampen udviklede sig til en ren marathonforestilling.

Suarez Navarro tabte første sæt med 6-4 men vandt andet med de samme cifre. Dermed var der lagt op til en neglebider forud for tredje sæt, og det skuffede ikke. Hele 58 minutter tog sættet, der endte med Suarez Navarro som vinder med 8-6. Undervejs skiftede momentum frem og tilbage, og både mentalt og fysisk var kampen hård for de to kombattanter.

 

Få 100 kroner free bet til Suarez Navarro – Wozniacki

Bookmakeren NordicBet har gang på gang vist, at den er et af de bedste steder at oddse på tennis. Dette Australian Open er ingen undtagelse, da NordicBet giver alle kunder et free bet på 100 kroner helt uden krav om indskud eller lignende. Alt man skal gøre for at få pengene er simpelthen bare at tilmelde sig kampagnen, hvorefter free bettet bliver indsat på ens konto.

Hvis man vinder, får man udbetalt hele gevinsten inklusiv indsatsen. Nettogevinsten (gevinst minus indsats) skal gennemspilles tre gange til odds 1,50 eller højere indenfor 14 dage. Det er værd at bemærke, at systemspil ikke tæller med i gennemspilningen.

Tilbuddet gælder naturligvis kun folk, der har en konto hos NordicBet. Har man ikke en konto, kan man dog sagtens nå at oprette en og hente sit free bet. Udover free bettet er man også berettiget til en velkomstbonus som ny kunde hos NordicBet. I løbet af januar får alle nye kunder op til 2.500 kroner i bonus. NordicBet fordobler alle nye indskud med op til 1.000 kroner, hvorefter man i løbet af de næste fem måneder kan optjene 250 kroner i bonus hver måned, hvis man spiller for mere end 1.000 kroner.

Bliv klogere på NordicBet med denne bookmakeranmeldelse.

 

Hent free bet gratis her

 

Derfor vinder Wozniacki

Caroline Wozniacki var imponerende fra start til slut i ottendedelsfinalen imod Rybarikova. Wozniacki tog simpelthen kontrollen fra starten af, og på intet tidspunkt opgav hun momentum. Hun altså kort proces, og derfor var der også god grund til tilfredshed bagefter.

– Caroline var fuldstændig koncentreret fra start til slut og fulgte sin taktik hele vejen igennem kampen. Hun spillede meget godt i dag, udtalte Piotr Wozniacki efter kampen ifølge TV2 Sporten.

Efter flere år med svingende form ligner Miss Sunshine, som Wozniacki kaldes, igen en seriøs grand slam-udfordrer. Det har Piotr Wozniacki også lagt mærke til.

– Jeg tror, hun har fundet grand slam-formen, og så spiller hun meget koncentreret i øjeblikket. Caroline har spillet på et højt niveau i mange måneder, så koncentrationen var ekstra vigtig i dag, uddybede Piotr Wozniacki.

Imod Suarez Navarro skal Wozniacki selvfølgelig fortsætte med sit hårde niveau. Spanieren har nogle tekniske begrænsninger, men hun er en aggressiv og fysisk stærk spiller. Man kan derfor formentlig se frem til en kamp med mange lange dueller, hvor de to spillere vil forsøge at udmatte hinanden. For at vinde skal Wozniacki serve godt og forsøge at forkorte duellerne med aggressivt spil.

Det taler til Wozniackis fordel, at tre af hendes fire sejre ved Australian Open 2018 er kommet i to sæt, imens tre af Suarez Navarros er gået i tre sæt. Dermed bør den danske tennisdronning være betydeligt friskere, da hendes kampe har været mindre opslidende. På dette tidspunkt af turneringen spiller de ekstra kampminutter en stor rolle, især i den australske varme.

 

Spilforslag

Caroline Wozniacki har været yderst imponerende gennem hele Australian Open 2018, og der er ingen grund til at tro, at stimen stopper nu. Hvis Caro fortsætter sit gode spil, bør hun slå Suarez Navarro uden de helt store problemer. Spanieren må naturligvis ikke undervurderes, men hun er simpelthen bare et niveau eller to under Wozniacki.

Wozniacki har gjort kort proces i tre af sine fire kampe ved denne turnering, og hun har endda uddelt to æg. Vi forventer også, at hun gør kort proces imod spanieren. Derfor anbefaler vi også, at man spiller på, at Wozniacki vinder 2-0 i sæt til odds 1,46 hos NordicBet.

 

Følg spilforslaget her