Går Brøndby ubesejret i gennem resten af sæson? Så højt er oddset

Brøndby Stadion 1964

Brøndby Stadion. Af Ververidis Vasilis/Shutterstock

Alexander Zornigers Brøndby IF-mandskab er i forrygende form for tiden, og de virker nærmest ustoppelige. De gul-blå har i foråret besejret både FC Midtjylland og FC København på udebane, og klubben er i øjeblikket på vej imod mesterskabet. Faktisk har Brøndby ikke tabt siden den 20. august, hvor de mødte AGF, og hos Danske Spil har man nu vovet pelsen og sat odds på, at Brøndby går ubesejret i gennem resten af sæsonen. Hele odds 15 får man, hvis Brøndby ikke taber nogle af de resterende tolv ligakampe.

 

Odds på suveræne Brøndby hos Danske Spil

 

Så suveræne har Brøndby været

Brøndby har gennemgået en fantastisk udvikling under Alexander Zorniger. De gul-blå er gået fra at være en forudsigeligt og idéløst hold til at blive en regulær sejrsmaskine. Dette skyldes uden tvivl Zornigers ukuelige tro på sit projekt samt hans kompromisløse stil. Alle spillerne stoler blindt på den tyske træner, og de kæmper til blodet sprøjter hver eneste kamp. Samtidig elsker fansene tyskerens stil, og ingen danske klubber er i øjeblikket i nærheden af at matche Brøndby-fansenes fantastiske opbakning.

At Zorniger har formået at løfte Brøndbys niveau yderligere i indeværende sæson er imponerende. Mange troede, at Brøndby overpræsterede i sidste sæson, men dette har ikke vist sig at være tilfældet. Klubben er endnu stærkere nu, og dette ses tydeligt på resultaterne. Brøndby fik ganske vist en halvskidt start på sæsonen, men siden transfervinduet lukkede er det kun gået en vej; fremad.

Brøndby er i øjeblikket oppe på 20 kampe i træk uden nederlag, og der er intet, der tyder på, at den stime er ved at slutte. Undervejs har Brøndby slået FC Midtjylland og FC København på udebane, imens det også er blevet til en imponerende sejr på hjemmebane over FC Nordsjælland. Vestegnens drenge har altså vist, at de er det klart bedste af topholdene, også i de indbyrdes kampe, hvorfor slutspillets topbrag ikke bør give grund til bekymring.

Faktisk har Brøndby været historisk gode. De 53 point klubben har efter de første 23 spillerunder er en tangering af klubrekorden. Rekorden blev sat helt tilbage i 1997/1998-sæsonen, hvor profilerne var folk som Mogens Krogh, Per Nielsen, Søren Colding, John ‘Faxe’ Jensen, Ole Bjur, Kim Vilfort og selvfølgelig Ebbe Sand. Dengang vandt Brøndby mesterskabet, og Zornigers tropper kan nu gøre dem kunsten efter.

 

Danske Spil er ikke optimistiske

At Danske Spil har sat hele odds 15 på, at Brøndby går ubesejret i gennem resten af sæsonen signalerer, at de ikke helt tror på, at det sker.

– Vi vurderer at Brøndbys udekampe i slutspillet mod henholdsvis FCM, FCK og FCN alle vil være tæt på 50/50-kampe. Brøndby har vist sig at være ekstremt stærke hjemme på Vilfort Park, men på udebane har de været lidt mere svingende, så derfor er der bestemt en sandsynlighed for, at de kan tabe på en af de nævnte adresser, fortæller oddssætter Mikkel Wiil i en pressemeddelse fra Danske Spil.

Faktisk kan Brøndbys største modstander meget vel blive dem selv. I sidste sæson gik holdet hen og tabte de sidste fem kampe efter, at andenpladsen og pokalfinalen var sikret. Hvis Brøndby sikrer mesterskabet i denne sæson, kan man måske se noget lignende i de sidste spillerunder. I så fald vil Brøndby nemlig kæmpe med motivationen, hvilket vil gå udover resultaterne.

– I sidste sæson så vi FCK afgøre mesterskabet før alle runder var færdigspillet. Det betød, at de tabte 2 af de sidste 3 runder. Skulle det samme ske for Brøndby, så kunne vi også godt forestille os at samme scenarie ville udspille sig for dem. Kort sagt, så tror vi på at Brøndby som udgangspunkt taber i hvert fald én af de resterende 12 kampe, siger Mikkel Wiil.

 

Her er Brøndbys slutprogram

Der  mangler i øjeblikket to kampe af grundspillet. Her møder Brøndby AC Horsens på udebane og Hobro IK på hjemmebane. Herefter venter der Brøndby ti slutspilskampe, hvor de i hvert fald skal møde FC Midtjylland, FC Nordsjælland og FC København to gange hver. Derudover kommer der også to kampe imod henholdsvis nummer fem og nummer seks. Hvem disse bliver er endnu ikke definitivt, men kampen står i mellem AC Horsens, AaB, OB, Hobro IK, SønderjyskE og Silkeborg IF. Ingen af disse modstandere burde for alvor skabe problemer for Brøndby.

 

Odds på suveræne Brøndby hos Danske Spil

 

Odds på X Factor hos Danske Spil