Brøndby IF – FC Midtjylland odds: Hvem snupper finalepladsen?

Europa League-semifinaler eller ej, torsdagens store fodboldmæssige højdepunkt er DBU Pokal-braget mellem Brøndby IF og FC Midtjylland. Det er Danmarks to bedste fodboldhold, og de har over denne sæson udviklet en intens rivalisering. Brøndby har vundet de tre indbyrdes opgør denne sæson, så det er revanchetid for Hedens ulve.

Brøndby vandt i sidste weekend en højdramatisk udekamp over FC Nordsjælland. De gul-blå var flere gange i store problemer, men på trods af slidte ben og markante fravær tog de tre point. Sejren bragte Brøndby fem point foran i ligaen, og klubben fra Vestegnen kan efterhånden smage det danske mesterskab.

For FC Midtjylland ser det straks værre ud. Jess Thorups tropper var i weekenden heldige med at få uafgjort imod AaB, få dage forinden tabte de som bekendt til Brøndby. Det er nu op til Midtjylland at få sat en stopper for den dårlige stime og levere en god præstation på Brøndby Stadion.

På grund af den indbyrdes historie og hjemmebanefordelen er Brøndby naturligvis favoritter. Bookmakeren betfair giver i skrivende stund odds 1,84 på en hjemmesejr,  imens man får sine penge 4,10 gange igen, hvis Midtjylland vinder kampen.

Hvis man ikke allerede har en konto hos betfair, kan man som ny kunde få hele odds 11,00 på, at de vinder.

 

Få odds 11,00 på Brøndby-sejr

 

Optakt: Brøndby IF – FC Midtjylland

Brøndby skal udnytte momentum

BIF logoDe gul-blå fra Vestegnen har sat sig selv i en rigtig god position inden Superligaens sidste fem spillerunder. Fem point fører Brøndby med ned til Midtjylland, og der resterer endda et indbyrdes opgør på Brøndby Stadion. Derfor er der heller ikke noget at sige til, at hele Vestegnen i øjeblikket befinder sig i en tilstand af eufori. Billetterne til holdets resterende kampe er blevet revet væk, og opbakningen er virkelig massiv. Kamp efter kamp bliver spillerne båret frem af tilskuerne, og klicheen om tolvtemanden på tribunen passer perfekt til Brøndby for tiden.

Brøndby har ikke tabt en kamp siden august sidste år, og Alexander Zornigers tropper er godt i gang med at slå pointrekord i Superligaen. Det kræver dog, at Brøndby bygger videre på sit momentum og sikrer en god sæsonafslutning. Det kan de passende starte med imod Midtjylland og dermed kvalificere sig til pokalfinalen. Det vil være en fantastisk præstation af Brøndby, hvis de kan snuppe the double. Det har klubben ikke gjort siden 2005.

Grundet mesterskabsspillets hårde program har Zorniger på det seneste roteret en del. Det gælder især på midtbanen, hvor tyskeren også har mange kort at spille. Imod FC Nordsjælland startede Simon Tibbling på bænken, imens Christian Nørgaard sad ude med en skade. Dermed var både Besar Halimi og Lasse Vigen Christensen at finde i startopstillingen. Det siger en del om Brøndbys styrke, at de kan skifte ud i tropperne på den måde, og stadig stille med så stærke spillere i startopstillingen.

Det forventes, at Zorniger endnu en gang ryster posen imod Midtjylland. Det er oplagt, at både Nørgaard og Kamil Wilczek vender tilbage til startopstillingen efter deres fravær imod Nordsjælland. Derudover er det ikke utænkeligt, at Svenn Crone får en sjælden startplads på venstrebacken, imens det også er sandsynligt, at Kevin Mensah får endnu en chance oppe foran i stedet for Teemu Pukki.

 

Midtjylland skal tilbage på sporet

FCMIndtil for en uge siden så tingene rigtig gode ud for FC Midtjylland. Ulvene vandt den ene kamp efter den anden, og de lå á point med Brøndby på Superligaens førsteplads. Så kom to skæbnesvangre kampe dog, og nu er situationen markant anderledes. Først smed Midtjylland en 2-0-føring væk på hjemmebane imod Brøndby og tabte 3-2, og i weekenden spillede de så uafgjort med AaB på udebane. Dermed er Midtjylland pludselig fem point efter Brøndby, og det bliver rigtig svært for dem at vinde mesterskabet.

Meget tyder derfor på, at det bliver i DBU Pokalen, at Midtjylland skal finde deres redning. Kan de kvalificere sig til finalen, bør de kunne vinde den og dermed krone sæsonen med en titel. Det er dog svært at være optimistisk på Midtjyllands vegne for tiden. Spillet flyder ikke, og spillerne lader til at hænge med hovedet. Da sejrene kom ind på samlebånd flød spillet heller ikke for alvor, men dengang havde spillerne en ukuelig tro på sejr. Den tro lader nu til at være forsvundet.

Det er Jess Thorups vigtigste opgave at få ny gejst ind i holdet. Cheftræneren skal simpelthen hæve humøret i truppen. Hvis ikke han formår det, kan Midtjyllands sæsonafslutning udvikle sig rigtig kedeligt. Udover at genfinde troen på sejr, skal Thorup også have styr på defensiven. Midtjylland lukker alt for mange mål ind for tiden og har blot to rene bure i foråret. I mesterskabsspillets fem kampe har de lukket hele ti mål ind, heriblandt seks i de seneste to.

Thorup har forsøgt at løse problemet med at sætte andenmålmand Bill Hamid i kassen men uden held. Hamid så skidt ud i Aalborg, men det forventes alligevel, at han får chancen imod Brøndby. Bortset fra ham forventes Thorup at stille i stærkeste opstilling, omend Paul Onuachu endnu ikke er klar til 90 minutters topfodbold.

 

Sådan får du odds 11 på Brøndby-sejr

betfair tilbyder i øjeblikket alle nye kunder hele odds 11,00 på en sejr til Brøndby. Det forhøjede odds får man ved at følge et af de grønne links på denne side. Herefter skal man naturligvis oprette en konto hos betfair. Det skal man gøre med promokoden ZFBJ10, der giver adgang til det forhøjede odds på Brøndby. Man kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds, og dermed vinde 550 kroner.

Man får sit indskud tilbage kontant, hvilket vil sige, at ens 50 kroner kan hæves med det samme. Ens nettogevinst, 500 kroner, får man udbetalt som odds bonus. Denne bonus skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage.

Læs mere om, hvordan man bruger et forhøjet odds her.

 

Hent dit forhøjede odds her

 

Brøndby – Midtjylland spilforslag

Kampene mellem Brøndby og Midtjylland er stort set altid målrige. Faktisk er syv af de otte indbyrdes opgør mellem Zorniger og Thorup endt med over 2,5 mål. I disse kampe er der scoret vanvittige 33 mål, hvilket svarer til 4,13 mål per kamp. Meget tyder altså på, at dette opgør bliver målrigt.

Brøndby og FC Midtjylland har begge deres styrker i den offensive del af spillet, og det må forventes, at de vil forsøge at udnytte disse. Brøndby skal op og lægge Midtjylland under et massivt tryk, imens midtjyderne vil forsøge at udnytte tomrummet bag Brøndbys forsvarsspillere, som de gjorde sidst, de to hold mødtes.

Da begge hold sandsynligvis vil give en eller flere reserver chancen, kan man også forvente at se to hold, der måske ikke er helt sammenspillede. Hamid så for eksempel håbløs ud imod AaB, og hvis ikke han hæver sit niveau markant, kan Brøndby score mange mål.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på over 2,5 mål til odds 1,66 hos betfair. 

Få de bedste odds på McGregor mod Khabib

Få et McGregor mod Khabib live stream

 

Odds på Brøndby - Midtjylland

 

Betfair logo