Brøndby IF – Randers FC odds: Får hjemmeholdet femte sejr på stribe?

Mandags-kampen mellem Brøndby IF og Randers FC er et vaskeægte top imod bund-opgør. Hjemmeholdet er på andenpladsen i Superligaen, imens randrusianerne ligger nummer sjok.

Brøndby fik i sidste spillerunde deres fjerde Superliga-sejr i træk, og de jagter nu nummer fem. Sidst klubben fra Vestegnen vandt fem Superliga-kampe i streg var i 2005 under Michael Laudrup, og de gul-blå spillere bør være sultne efter at gentage den bedrift.

Hos Randers går det anderledes skidt. På trods af at klubben har fået en ny cheftræner i hollandske Ricardo Moniz, er de stadig på sidstepladsen i Superligaen. Spillet er dog blevet forbedret på det sidste, og i sidste uge fik de 1-1 imod AaB.

Med de to klubbers situationer in mente er det ikke overraskende, at hjemmeholdet er bookmakernes favorit. Hos Betsafe er der således odds 1,33 på, at Brøndby vinder, imens en Randers-sejr belønnes med hele odds 9,40.

Læs vores anmeldelse af Betsafe, og bliv klogere på Danmarks kampagnekonge her.

 

Optakt: Brøndby IF – Randers FC

Brøndby IF

Efter en hård periode i sensommeren er Brøndby virkelig kommet i gang på det seneste. Spillet er for alvor begyndt at flyde igen, og klubben er ubesejret i de seneste otte kampe i alle turneringer. Den gode form har bragt Brøndby op på Superligaens andenplads, og Vestegns-klubben er nu at regne som en af de absolutte favoritter til mesterskabet.

I sidste weekend blev det til en 1-0-sejr på udebane imod FC Helsingør. Sejren burde ret beset have været større, men endnu en gang måtte de medrejsende Brøndby-fans se deres angribere brænde chancer på det skammeligste. Det var dog positivt for Brøndby, at Teemu Pukki endelig brød sin målforbandelse. Den finske angriber scorede sit første mål siden juli. Nu hvor han har fået hul på bylden, kan man håbe på, at han finder tilbage til sidste sæsons høje niveau.

– Jeg fik det ene mål, og det kan jeg være ret glad for. Det giver mig selvtillid, selvom jeg ikke scorede efterfølgende, men der er tyve kampe tilbage, jeg kan score i, sagde Pukki efter kampen til 3point.dk.

Til kampen imod Randers må Brøndby undvære venstrebacken Anthony Jung. Tyskeren blev udvist imod Helsingør i sidste spillerunde, og han erstattes af Svenn Crone. 22-årige Crone skrev i midtugen under på en tre-årig kontraktforlængelse med Brøndby, og han har gjort det rigtig godt i denne sæson.

 

Randers FC

Ricardo Moniz har ikke fået den bedste start på sin Randers-karriere, da de endnu ikke har vundet. I sidste rundes bar Randers heldige med at få et enkelt point imod AaB på hjemmebane. Hestene måtte helt frem til det 95. minut før, Erik Marxen udlignede til 1-1 i en kamp, hvor de havde svært ved at skabe chancer.

Randers-spillerne gennemlever i øjeblikket et større kulturchok. I modsætning til sympatiske Olafur Kristjansson er Moniz nemlig en træner, der virkelig går hårdt til sine spillere. Han forlanger alverden af Randers-spillerne, og de slider virkelig til træning. I starten af sæsonen så Randers magelige ud, og flere af spillerne manglede sult. Sådan er det ikke længere.

– Lige nu er det nyt og spændende, og folk vil gerne vise sig frem, og så er det ikke noget problem (at træne hårdt red.), fortalte Marxen til Bold.dk tidligere på ugen.

Randers har dog stadig store problemer rent offensivt, hvilket man så imod AaB. Her blev det nemlig blot til tre skud på mål i alt. Derfor er det heller ingen overraskelse, at klubben har ligaens dårligste offensiv med blot ti mål efter den første halvdel af grundspillet.

Til kampen imod Brøndby må Randers undvære karantæneramte Mads Agesen samt korsbåndsskadede Brandur Olsen.

 

Spilforslag

Randers er i en opadgående kurve, men de har lang vej for at nå tilbage til deres gamle niveau. Spillerne døjer stadig med selvtilliden, og Moniz har endnu ikke haft tid nok til at implementere sine tanker.

Brøndby derimod er sprængfyldt med selvtillid for tiden, og de gul-blås offensiv har virkelig set godt ud på det sidste. Brøndby skaber igen masser af chancer og efter Pukkis mål imod Helsingør, kan man med rette forvente, at disse igen bliver omsat til mål.

Brøndbys målscore for de seneste fire Superliga-kampe er 11-2, og Randers bør derfor få det svært på Vilfort Park. Randrusianernes offensiv befinder sig stadig langt under sit vanlige niveau, og folk som Marvin Pourié og Nikola Durdic er slet ikke dukket op i denne sæson.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på, at Brøndby vinder med mindst to mål til odds 1,83 hos Betsafe.