Bookmaker: Anja har gode odds for en Eurovision-finale

Kvalificerer Danmark sig til Eurovision-finalen?
Ja               1,70

Vinder Danmark Eurovision 2017?
Ja               30,00

Ender Danmark i top 3?
Ja               10,00

 

Spil her hos NordicBet.dk >>

 

Kommer Anja i finalen i Eurovision?

Dansk-australske Anja vandt lørdag aften det danske Melodi Grand Prix i overbevisende stil. Ifølge NordicBet ligner det en finaleplads ved det kommende Eurovision.

Den 11. maj skal lørdagens MGP-vinder Anja repræsentere de danske farver i 2017-udgaven af Eurovision. Selvom Anja hverken var spillernes eller bookmakernes forhåndsfavorit, er der dog ifølge spilleselskabet NordicBet god grund til at være optimistisk omkring en danske finaledeltagelse.

Formår Anja at synge det danske bidrag ”What I Am” hele vejen i finalen, belønner NordicBet således i skrivende stund indskuddet 1,70 gange pengene igen.

”Anjas muligheder for en finaleplads vurderer vi til at være ganske fine. Solister har i det sidste årti præsteret markant bedre end grupperne i Eurovision, så vi vurderer at Anja står med bedre kort på hånden end de seneste års danske deltagere.”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet.

Man skal dog ifølge NordicBets oddssættere være mere end almindeligt optimistisk, hvis man tror, at Anja kan sikre endnu et dansk hak i Eurovision-bæltet. En dansk sejr åbner i odds 30.

”Anjas stemme er måske blandt feltets absolut stærkeste, men sangen skiller sig ikke markant ud fra de vinderbud, der er indtil videre. Der er dog lang tid til maj, og stemningen kan vende flere gange. Emmelie de Forest, som vandt i 2013, åbnede eksempelvis i et højere odds end Anja,” afslutter pressechefen.

Spændingen udløses den 11. maj i Kiev, hvor Anja træder på scenen i konkurrencens anden semifinale. Den endelige vindersang kåres under et stort finaleshow lørdag den 13. maj.

 

Spil her hos NordicBet.dk >>