Betspil anmeldelse

Derfor skal du spille hos Betspil

Betspil er en ny dansk bookmaker. De er startet op af danskere og har hjemme i det vestjyske nærmere betegnet Esbjerg. Det er selvsagt en stor fordel, at de er et dansk firma, da det betyder, at de kender det danske marked og ved, hvad de danske kunder vil have. De har siden 2019 haft licens til at udbyde spil i Danmark. Lige nu er de kun tilstede ved fysiske forhandlere, men de ventes også at gå online omkring foråret 2021.

Det at Betspil har dansk licens betyder naturligvis, at man som spiller er garanteret gode vilkår. Det betyder blandt andet, at Betspil betaler skat i Danmark og derved bidrager til det danske samfund. Det betyder samtidigt, at en gevinster vil være skattefrie, hvilket naturligvis også er et stort plus for spillerne. De som nævnt ved at bygge deres online spilplatform på, så denne kan man også forvente høje standerer. Via deres hjemmeside kan man kontakte Betspil med eventuelle spørgsmål.

 

Betspil bonus

Når Betspil kommer med deres online platform, kan man naturligvis også forvente en bonus, når man tilmelder sig som ny spiller. Dette kender nogle sikkert fra andre bookmakere, og vi er da heller ikke i tvivl om, at det nok skal lykkes Betspil at få skruet en god bonus sammen til deres nye kunder. I Danmark kan en vekomstbonus som bekendt maksimalt lyde på 1.000 kroner. Vi vil naturligvis komme yderligere ind på, hvad denne kommer til at omfatte, når Betspil er klar til at gå i luften i Danmark.

 

Kampagner

Man kan naturligvis også gøre sig forventninger om mange spændende kampagner til det danske marked fra Betspil. De er som nævnt et firma, som har hjemme i Danmark, så det bliver interessant at se, hvad de får skruet sammen til de danske spiller, når deres side starter op i løbet af foråret 2021.

 

Hvem er Betspil

Betspil har som nævnt hjemme i Esbjerg og har indtil nu først og fremmest drevet forretning i Jylland. Dette vil dog naturligvis ændre sig, når de får gang i deres hjemmeside og derved vil være i stand til at nå ud til hele Danmark. Det er naturligvis drevet af folk, som kender branchen og ved, hvordan de skal levere det bedst mulige produkt til spillerne.

 

Spiludvalget

Som nævnt er en af de største fordele ved at spille hos Betspil deres store kendskab til det danske marked. Man finder naturligvis også alle de store internationale kampe – faktsike er der alt fra Premier League til australsk fodbold, så der vil altid være noget at spille på, hvis man leder efter noget. Det vil naturligvis være fokus på de helt store begivenheder som Premier League, Champions League og Superlgiaen. Her vil man kunne finde mange forskellige væddemål på hver kamp. Dermed skulle de altså nok være muligt at finde noget med god værdi. Det er kort sagt kun fantasien, der sætter grænser, når man skal finde sit spil. Der er nemlig noget for enhver smag hos Betspil.

Det vil naturligvis være muligt at spille både før og under kampen. Med muligheden for at livebette kan man tilføje en ekstra dimension, når man ser sport. Livebetting tilføjer nedmlig lige lidt ekstra spænding til kampen. Livebetting fokunktionen vil selvsagt komme i forbindelse med, at Betspil få lanceret deres hjemmeside. Den store fordel ved det er, at det giver en mulighed for at se kampen an, inden man foretager sit odds. Man kan også bruge det til at se, om et odds, som man har kig på udvikler sig i en favorabel retning. Det kan eksempelvis være, at Aston Villa er bagud 1-0 mod Birmingham, men at man har tiltro til, at Villa kan vende det. Da vil liveoddset på Villa naturligvis være højere end oddset på dem før kampstart.

Betspil sportsgrene

Det er naturligvis ikke kun fodbold, som man kan spille på hos Betspil. Der vil også være spil på en stribe øvrige sportsgrene. Blandt disse vil man naturligvis kunne finde gamle kendninge som basketball, tennis og ishockey. Der vil dog også være spil på lidt mindre sportsgrene som australsk fodbold, rugby, beach-volleyball og snooker.

 

Betspil kundeservice

Det er muligt at kontakt Betspil via en formular, som man finder på deres hjemmeside. Denne er som nævnt stadig under opbygning, men her kan man altså henvende sig, hvis man skulle have spørgsmål til bookmakeren.

Licens
Dansk licens
Bonus
Nej
Vurdering
App
Mobil og Tablet
Odds hos Betspil