Betsafe registreringskode

Betsafe er det super vigtigt at du husker at bruge den rigtige registrerings kode når du opretter din konto. Koden skal ikke forveksles med en bonuskode, men er en kode der sikrer at du er oprettet rigtigt. Koden du skal bruge er pnodds som sikrer at din konto bliver oprettet rigtig.

Benyt registreringskoden pnodds uanset om du opretter din nye konto for at spille odds, casino eller poker.

 

Betsafe_opret_konto_knap

– husk registreringskoden pnodds

Hvordan du rent faktisk opretter en konto hos Betsafe, skal vi kigge lidt nærmere på i resten af denne artikel.

Det første du skal gøre er at gå ind på betsafe.dk. Her klikke du på “åben konto“, som du finder oppe i højre hjørne. Når du trykker der, åbner der et pop-up vindue hvor du nu skal til at indtaste dine oplysninger som Betsafe skal bruge for at du kan oprette din konto.

I første omgang skal du indtaste din email og din adgangskode. Et godt tip til en god adgangskode er, at bruge både store og små bogstaver, specielle tegn (i det omfang at det er tilladt) og så naturligvis tal. Brug aldrig noget der minder om dit navn, din hunds navn eller din fødselsdag. Undland også koder som “qwerty” som er en af de mest bruge adgangskoder.

Når du har udfyldt din email, skal du indtaste dit navn, CPR-nummer, adresse. Til slut skal du fortælle Betsafe hvor meget du har tænkt dig at spille for, lige som du nu skal indtaste registreringskoden.

pnodds

Som vist på billedet, så skal du altså indtaste pnodds som registrerings kode.

Nu har du oprettet din konto, og nu er du så klar til at modtage din odds bonus, som altså ikke skal forveksles med registreringskoden

 

Få op til 1.000 kroner i bonus hos Betsafe

Hos Betsafe tilbyder de en odds bonus på 100% op til 1.000 kroner. Det betyder at du skal indsætte 1.000 kroner for at modtage den fulde bonus på 1.000 kroner på Betsafe.  Betsafe har dansk licens, og er naturligvis skattefrit. Det betyder at alle gevinster du vinder på odds kan hives ud på kontoen med god samvittighed. Betsafe har nemlig allerede betalt skat til den danske stat. Det betyder også, at de bonus også er skattefri.

Når du skal have din odds bonus hos Betsafe, skal du gøre to ting.

  1. Indsætte minimum 100 kroner
  2. Klik på “Mine bonusser” i øverste højre hjørne og aktivér din bonus.

Du vil nu være i gang med at spille med en bonus på 100 kroner. Hvis du indsætter 1.000 kroner vil du få en bonus på 1.000 kroner. Du har 90 til at spille din bonus fri. Der er altså ingen bonuskode på Betsafe for at få din odds bonus. Det er kun når du opretter kontoen at du skal bruge koden pnodds.