Spil 550 kroner risikofrit på Liverpool-Atlético Madrid

Nye danske kunder på Betfairs Spillebørs kan spille risikofrit for 550 kroner på returopgøret mellem Liverpool og Atlético Madrid. Du skal blot bruge dit første spil på din nye konto på Betfairs Spillebørs på spillet. Kampen spilles onsdag den 11. marts klokken 21.00 på Anfield i Liverpool. Første kamp mellem de to mandskaber endte som bekendt 1-0 til spanierne, som dermed har matchbold forud for opgøret på Anfield. Liverpool har ikke været alt for overbevisende på det sidste, hvor man har tabt tre af fem kampe i alle turneringer. Atlético har dog heller ikke været meget mere overbevisende på det sidste, så der lagt op til en spændende kamp.

 

 

Betfair - Liverpool-Atletico

 

 

Sådan får du dit risikofrie spil

  1. Du skal oprette dig hos Betfairs Spillebørs.
  2. Du skal være ny kunde.
  3. Du skal bruge promokoden FEODK5
  4. Med dit første spil skal du spille på udfaldet af kampen mellem Liverpool og Atlético Madrid
  5. Dit væddemål skal være på minimum 550 kroner.
  6. Du får 550 kroner retur, hvis dit væddemål ikke går hjem.

 

 

Opret dig hos Betfair

 

 

Det skal du bruge dit risikofrie spil på

I første kamp i Madrid kom Atlético foran efter blot fire minutter. Herefter gik de i defensiven og forsvarede deres føring. De havde faktisk kun bolden 27 procent af tiden, hvilket selvsagt er meget lavt for et hold på hjemmebane. Det er meget sandsynligt, at de vil fortsætte i samme spor i returopgøret på Anfield. Til trods for, at næsten kun havde bolden en fjerdedel af tiden, fik Atlético-spillet sig til en del chancer via kontra. Det vil sikkert være en vigtig del af deres plan igen. Kan de få scoret, skal Liverpool som nævnt score hele tre gange mod det bundsolide Atlético-forsvar. Det tror vi bliver mere end svært.

Derfor skal du oddse på under 2,5 mål

Liverpool har som nævnt ikke været alt for overbevisende gennem det seneste stykke tid. Siden nederlaget til Atlético har man også tabt til Watford med 3-0 i Premier League og 2-0 til Chelsea i FA Cuppen. I ligaen har man desuden vundet to ikke alt for overbevisende sejre mod West Ham og Bournemouth på henholdsvis 3-2 og 2-1. Man kommer desuden til at mangle holdkaptajn Jordan Henderson, som har været ude siden slutningen af februar.

I gruppespillet lukkede Atlético Madrid blot fem mål ind på seks kampe i svær pulje, hvor de kæmpede mod hold som Juventus og Bayer Leverkusen. Det er altså et hold, som ved, hvordan man lukker af i forsvaret. Liverpool har tidligere gennem sæsonen vist, at de mestrer at være tålmodige og til sidst få åbnet op for modstanderens forsvar. Det var de dog til trods for det massive spilmæssige overtag i Madrid ikke i stand til. Med Atléticos formodede defensive tilgang til tingene in mente mener vi derfor, at et spil på under 2,5 mål ligger ret lige for. Det giver i skrivende stund odds 1,84 på Betfairs Spillebørs.

 

 

Opret dig hos Betfair

 

 

Regler og vilkår

For at benytte denne kampagne skal du være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs. Du skal benytte promokoden FEODK5 for at være kvalificeret til at gøre brug af tilbuddet. Du skal være opmærksom på, at dit første indskud skal være på minimum 550 kroner for, at du kan deltage i kampagnen. I tilfælde af at du vælger at spille for mindre end 550 kroner, skal du huske, at dit væddemål ikke vil være kvalificeret til kampagnen. Spiller du for mere end 550 kroner skal du være opmærksom på, at du fortast får 550 kroner tilbage i tilfælde af, at dit væddemål ikke går hjem.

Det kvalificerede væddemål skal være foretaget på Betfairs Spillebørs på kampen mellem Liverpool og Atlético Madrid. I tilfælde af at du spiller væddemålet som Sportsbook, multispil eller lignende, vil dette ikke være kvalificeret til at være en del af tilbuddet. Du skal have placeret dit væddemål inden for syv dage af datoen, hvor din konto er oprettet.

Hvis dit spil annuelleres eller ikke accepteres vil dette ikke længere være gældende i kampagnen. Placerer du to kvalificerede væddemål inden for samme tidspunkt, vil det først afgjorte være gældende.

Der kan kun foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair forbeholder sig retten til at annuellere tilmelding fra konkurrencen, i tilfælde af, at de skulle vurdere, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Betfair har desuden ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i deres konkurrencer og kampagner.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe