Spil 550 risikofrie kroner på Astralis hos Betfair

Betfair giver alle nye spillere på deres Spillebørs muligheden for at spille risikofrit for op til 500 kroner på danske Astralis’ kommende kamp. Her møder det danske esporthold franske Team Vitality Vitality i CS:GO’s ESL, som er Counter-Strikes svar på Champions League. Her er begge hold kommet godt fra start med sejre i tre af deres fire første kampe. Astralis har vundet deres seneste tre kampe i træk. Astralis’ mod Team Vitality starter tirsdag den 24. marts klokken 22.000.

 

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Astralis-Team Vitality

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Astralis og Team Vitality
  4. Dit væddemål skal være på minimum 550 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 550 kroner retur.

 

 

Spil risikofrit på Astralis hos Betfair

 

 

Det skal du bruge dit risikofrie spil på.

Der er som nævnt tale om en kamp mellem to hold, som er kommet ganske godt fra start i ESL. Astralis og Team Vitality har begge vundet tre kampe og tabt en. Vi er i den interessante situation, at Astralis har vundet over russiske Spirit, som Team Vitality tabte til. Samtdig har Team Vitality slået svenske NiP, som er det eneste hold, som Astralis har tabt til i løbet af denne udgage af ESL.

Derfor vinder Astralis første bane

Astralis’ nederlag mod NiP var i turneringens første kamp. Siden da har de som nævnt vundet tre kampe på stribe mod GODSENT, ENCE og Spirit. Mod Spirit vandt man efter to runder. Her vandt Astralis banen Dust2 med 16-6, mens man vandt Nuke med 16-8. Team Vitality slog i deres seneste kamp NiP med 16-9 og 16-14.

Astralis har desuden historien på deres side frem mod kampen mod franskmændene. Her har Astralis nemlig vundet fem af de indbyrdes dueller, mens deres franske modstandere blot har vundet to. Astralis’ to nederlag til Team Vitality kom tilbage i juli 2019 i det første møde mellem holdene. Siden da har danskerne som nævnt haft ganske godt styr på Team Vitality.

Det regner vi også med, at de har i nat. Derfor har vi tiltro til, at danskerne vinder nattens første bane. Hvis Astralis, som forventet lykkes med det, giver dette i skrivende  odds 1,40 hos Betfair. Du skal huske, at dette er et risikofrit spil, så hvis Astralis på overraskende vis skulle ske ikke at vinde første bane vil du få dine 550 kroner retur.

 

 

Opret dig hos Betfair

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen er udelukkende gældende for nye danske kunder på Betfairs spillebørs. For at være i stand til at kunne deltage i denne kampagne skal du gøre brug a følgende promokode – FEODK5. For at dit væddemål skal være gyldigt til at kunne deltage, skal du ydermere have foretaget et indskud på minimum 550 kroner. Du skal desuden være opmærksom på, at du ikke kan tage del i kampagnen, så fremt du skulle have foretaget et indskud, som er lavere en 550 kroner. Hvis du skulle vælge at spille for mere end 550 kroner, vil det beløb, som du får tilbage i tilfælde at tabt væddemål stadig være 550 kroner.

For at dit væddemål bliver kvalificeret til at deltage, skal du have foretaget dette på Betfairs spillebørs på opgøret mellem Astralis og Team Vitality. Du skal have palceret dit væddemål inden starten på kampen, som finder sted den 24. marts klokken 22. Du bør være opmærksom på, at væddemål spillet som sportsbook, multispil eller lignende ikke vil være gældende i kampagnen. Du skal senest have palceret dit væddemål indenfor syv dage af din kontos oprettelse. Hvis dit væddemål ikke accepteres eller annuellere, vil dette ikke længere være gældende til at tage del i kampagnen. I tilfælde af, at du placerer to væddemål på samme tid, vil det først afgjorte af disse to være gældende i forbindelse med kampagnen.

Der kan kun foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair forbeholder sig retten til at annuellere tilmelding fra konkurrencen, i tilfælde af, at de skulle vurdere, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Betfair har desuden ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i deres konkurrencer og kampagner.

 

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe